Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TURAN, LAPSEKİ'DE TEŞKİLAT İLE BİRLİKTE HALK PAZARINI GEZDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, memleketi Lapseki ilçesinde her hafta ilçe merkezine kurulan halk pazarını gezdi.

TURAN, LAPSEKİ'DE TEŞKİLAT İLE BİRLİKTE HALK PAZARINI GEZDİ
22 Temmuz 2019 - 11:55

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Öğle namazını ilçe merkezindeki tarihi Gazi Süleyman paşa camiinde kıldıktan sonra Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, il Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin ve teşkilat ile birlikte çarşı içindeki kahvenelerde vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet etti. Ardından her hafta Cumartesi günleri ilçe merkezine kurulan halk pazarını gezerek pazarcı esnafıyla sohbet etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bugün Lapsekimizin geleneksel cumartesi pazarını gezerek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, seçimden seçime değil her zaman buralarda olmamız. Ankara’da dün meclis kapandı bu gün buradayız yani Ankara’da  işimiz biter bitmez buralara gelmeyi görev biliyoruz. Ne kadar hemşehrimizle beraber oluyorsak o kadar enerji doluyoruz  biz süre buralardayız vatandaşlarımız ile birlikte olacağız Allah’ın izniyle”dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a halk pazarını gezerken ilçe kaymakamı Tahir Şahin’de bir bölümde eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum