Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Troya Yılı Kapsamında Çıplak Köyü Yenileme ve Rehabilitasyon Çalışmalarına Başlanıyor

2018 TROYA YILI çalışmaları kapsamında Çanakkale Valiliği ve OPET tarafından imzalanan protokolle Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi ve OPET’in Çıplak Köyü’nde yapacağı yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları bilgilendirme toplantısı Vali Orhan TAVLI başkanlığında yapıldı.

Troya Yılı Kapsamında Çıplak Köyü Yenileme ve Rehabilitasyon Çalışmalarına Başlanıyor
26 Aralık 2018 - 12:21

Bilgilendirme toplantısına; Vali Yardımcısı-İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü,   OPET Sosyal Sorumluluk Projeleri Çanakkale Saha Sorumlusu Fatma Hacıalioğlu, Çıplak Köyü Muhtarı Ahmet Anıl, Köy komitesinden Mehmet Üçler, Nermin Anıl, Sevim Kansu, Ayşe Belik, Gürcan Duran ve İlhan Umuz katıldı.

Toplantıda; Vali Yardımcısı-İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü İl Özel İdaresi tarafından bölgede yapılacak olan içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarıyla,  köy içi yol, çevre ve meydan düzenlemeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

OPET Sosyal Sorumluluk Projeleri Çanakkale Saha Sorumlusu Fatma Hacıalioğlu, Çıplak Köyü’nde OPET tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında köy komitesine bilgi verdi.  

Yapılan çalışmalarla Çıplak Köyü, Osmanlı Motifleri ile tarihi bir doku kazanarak bölgenin turizm potansiyeline sağlayacağı katkıları köy komitesiyle değerlendiren Vali Orhan TAVLI, Çıplak Köyünde yenileme ve rehabilitasyon çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum