Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"TEOMAN ALPAY MÜZİK ÖDÜLLERİYLE" KEPEZ'İ TÜRKİYE TANIYACAK

Bayram, Ünlü Bestekârın Ölüm Yıldönümünde Projelerini Paylaştı

"TEOMAN ALPAY MÜZİK ÖDÜLLERİYLE" KEPEZ'İ TÜRKİYE TANIYACAK
11 Şubat 2019 - 11:07

14. Ölüm yıldönümünde Çanakkaleli ünlü bestekâr Teoman Alpay’ı anan Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, Alpay’ın adını yaşatmak için müze ve okul kuracaklarını, müzik ödülleri programı düzenleyeceklerini belirtti.

Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, ünlü bestekârı vefatının 14. yıldönümünde saygıyla andığını ifade etti.  Bayram, Kepez Belediye Başkanı olduğunda ismi yaşatacak müzik ödülleri töreni düzenleyeceğini belirtti. Bu sayede hem Alpay’ın hatırasını yaşatacaklarını hem de Kepez’i sanatta ismi duyulan bir yer hale getireceklerini aktardı.

“KEPEZ TEOMAN ALPAY MÜZESİ” ÖRNEK OLACAK

Yeni kuşaklara Aşk Şarkılarının Bestekârı Teoman Alpay’ı tanıtmayı çok önemsediğini vurgulayan Gökhan Bayram, “Bu müzede bestekârın hayatını ve eserlerini sergileyeceğiz. Konsept olarak Bodrum’daki Zeki Müren Müzesi’ni örnek alıyoruz. Dileğimiz saygıdeğer eşi Ruhsar Alpay hanımefendi ve ailesi ile bu müzeyi düzenlemektir.” dedi.

KEPEZ’DE TEOMAN ALPAY MÜZİK OKULU KURULACAK

Kepez’i Kültür ve Sanat Kenti haline getireceğini kaydeden Gökhan Bayram, “Kentimizde çok değerli müzisyenler, sanatçılar ve eğitmenler var. Onları biraraya getirip Teoman Alpay Müzik Okulu kuracağız. Bu okulda eğitimler düzenlenecek. Kepez Korosu kurulacak. Bizim hedefimiz Kepez’i örnek bir kültür bölgesi haline getirmektir.” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum