Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TDD Ankara'da Çanakkale'yi temsil etti

Topluma Destek Derneği Ankara'da 15 farklı sivil toplum örgütünün katıldığı ve 3 gün süren STGM İletişim ve Halkla ilişkiler Eğitimi'ne katıldı. Eğitime TDD üyelerinden Furkan Keklik ve Tuğçe Gençtürk katıldı.

TDD Ankara'da Çanakkale'yi temsil etti
31 Aralık 2018 - 10:52

Eğitim hakkında açıklama yapan Tuğçe Gençtürk: ''Derneğimizi ve Çanakkalemizi temsilen günde 2 oturumdan oluşmak üzere toplamda 3 gün süren STGM İletişim ve Halkla İlişkiler Eğitimi'ne katıldık. Eğitimde aktif ve bilinçli eğitmenlerden "İletişim nedir ve hak temelli örgütler için neden önemlidir?" sorusundan "STÖ'lerde bilgi tasarımı, hak temelli örgütlerde yeni medya ve geleneksel medya, iletişim stratejisi ve dijital iletişim stratejisine kadar birçok konuda eğitim aldık. Katıldığımız eğitimde uygulamalı anlatımlardan da yararlanıldı.'' dedi.

TDD üyesi Furkan Keklik ise: ''Derneğimiz sivil toplum örgütleri için gerçekleştirilen eğitimlere sürekli katılan bir dernek. Biz de STGM tarafından Ankara Neva Palas'ta gerçekleştirilen çok verimli geçen bir eğitime katıldık. Bu eğitim sayesinde birçok şey öğrenirken, aynı zamanda diğer şehirlerdeki sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını birebir görme fırsatımız oldu. Organizasyon için STGM ailesine teşekkür ederiz.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum