Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

T.C.ZİRAAT BANKASI YETKİLİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

T.C.Ziraat Bankası yetkilileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, İleri, Verimli, Milli Endüstri ( İVME) Finansman Paketi ile ilgili bilgi verdi.

T.C.ZİRAAT BANKASI YETKİLİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
14 Haziran 2019 - 10:10

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Semih Toprak ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu toplantıda; T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Kahraman Türkcan, Balıkesir Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, Çanakkale Troya Şube Müdürü Yüksel Gözden, Çanakkale Şube Müdürü, Mehmet Çimen, Kordon Şube Müdürü Tahir tarafından, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan yeni finansman paketinin detayları hakkında bilgi verildi.

“BU TEŞVİK PAKETİ İLE YERLİ ÜRETİM KABİLİYETİMİZİN GÜÇLENMESİNİ VE SANAYİMİZİN TEKNİK ALT YAPISININ DAHA İLERİ GÖTÜRÜLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kredi paketinin ithalat bağımlılığı yüksek, dış ticaret açığı veren, istihdama katkı oranı yüksek ve ihracat/döviz gelir potansiyeli yüksek sektörleri teşvik edecektir. Bu sayede Yerli üretim kabiliyetimizin güçlenerek, sanayimizin teknik alt yapısının daha ileri götürülmesi sağlanacağını düşünüyoruz.” diyerek finansman paketi hakkında bilgi veren Ziraat Bankası yetkilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum