Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SOSYAL MEDYADAN VEDA EDİP CANINA KIYDI!

Ezine'ye bağlı Mahmudiye Köyünde 43 yaşındaki genç adam av tüfeği ile intihar etti.

SOSYAL MEDYADAN VEDA EDİP CANINA KIYDI!
13 Şubat 2019 - 10:57

Edinilen bilgiye göre akşam 20 sularında Ezine ilçesine bağlı Mahmudiye Köyünde ikamet eden 43 yaşında ve bekar olan köyde Yasin olarak tanınan esas ismi Niyazi Yalçın olan genç adam kendisine ait sosyal medya hesabından elinde ki av tüfeğinin fotoğrafı ile birlikte; “Elveda Sevenlerim Elveda” mesajını paylaştı Sosyal medyadaki paylaşımı gören arkadaşları ve  köylüler Niyazi Yalçın’ı aramaya başladı kısa bir süre sonra muhtarlığın arkasında bulunan bir binanın boşluğunda genç adamın cansız bedeniyle karşılaştılar. Yalçın’ın paylaşım yaptıktan  sonra çenesinin altına dayadığı av tüfeğinin tetiğini çekerek feci şekilde hayatına son verdiği anlaşıldı.

Mahmudiye köyü muhtarının kayın biraderi olduğu öğrenilen Niyazi Yalçın’ın ölümünün ardından  Ailenin acı öyküsü çıktı. İntihar eden Yalçın’ın halasının da yıllar önce av tüfeği ile intihar ederek hayatına son verdiği bu olaydan sonra babası ile bir kardeşinin de vefat ettiği bilgisi edinildi

Aileden Hayatta kalan kız kardeşi kardeşinin cesedi başında sinir krizi geçirdi

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken savcı incelemesinin ardından genç adamın cesedi Bursa Adli Tıp kurumuna sevk edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum