Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SOSYAL ÇALIŞMA ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye Çalışma ve İş Kurumu tarafından tüm Türkiye’de bu yaz ilk kez düzenlenen 3 aylık Sosyal Çalışma Programıyla Çanakkale’de çalışmaya hak kazanan öğrencilere İş Kulübü eğitimi verildi.

SOSYAL ÇALIŞMA ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
01 Ağustos 2019 - 11:47

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çeşitli birimlerinde çalışmaya hak kazanan 30 üniversite öğrencisi eğitimden faydalanırken Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan eğitime katılan öğrencilere başarılar diledi. Yaz tatilini hem çalışarak hem de dinlenerek geçirmenin önemini vurgulayan Çalışkan, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Çanakkale İŞKUR İş Kulübü Lideri Salih Ersoy; eğitimin kendini tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı kurma, mülakat teknikleri gibi farklı başlıklarda yapıldığını açıkladı. Ersoy, İş Kulübü eğitimlerinin yıl boyunca devam edeceğini, ücretsiz ve sertifikalı bir eğitim olan İş Kulübü Eğitimine katılmak için Çanakkale İŞKUR’la irtibata geçilebileceği bilgisini verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum