Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SİYASETTE ÇITAYI YÜKSELTİN

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, rakip adaylara çağrıda bulunarak:“ Siyasette çıtayı yükseltin” dedi.

SİYASETTE ÇITAYI YÜKSELTİN
25 Mart 2019 - 10:46

Çan’da Cumhur İttifakı’nın Birlik ve Beraberlik Yürüyüşleri her geçen gün yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ile mitingi İstiklal Mahallesi ile devam etti.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’nden başlayan ve İstiklal Mahallesine gerçekleştirilen 2’nci Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüne gencinden yaşlısına binlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile yürüdü.

Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüne katılan vatandaşlara, Çan için projelerin yer aldığı broşür, bayrak, flama, kaşkol, ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

Yürüyüş sonra gerçekleştirilen mitingde vatandaşlar sık sık Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, lehine slogan attı. Projelerini tanıtmak için sahneye çıkan Cumhur İttifakı Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, seçim sürecinin başladığı ilk günden bu yana bir karalama kampanyasına maruz kaldıklarını vurguladı.

 

Kendilerinin görevde bulunduğu 10 yıl boyunca Çan’a hiç hizmet yapmamış gibi gösterilmek istendiğinin altını çizen Cumhur İttifakı Adayı Kuzu, siyasi rakiplerine:“ Hadi anladık yapılan hizmetleri görmüyorsunuz, olabilir. Görmek istemeyen görmez. Ama lütfen gerçek olmayan söylemlerle halkımızı kandırmaya çalışmayın. Lütfen, ‘Siyasi çıtanızı’ yükseltin” çağrısında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum