Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEMİZOĞLU YEREL BASINLA BULUŞTU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu yerel basın imtiyaz sahipleri ve gazetecileri ile bir araya geldi.

SEMİZOĞLU YEREL BASINLA BULUŞTU
06 Temmuz 2019 - 11:52

ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale TV Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Sadettin Arslan, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Kökçak, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Yıldız, Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aynur Ganiler, Kalem Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlker Yurttaş, Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cemal Oral, Aynalı Pazar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Kıray ve Gazeteci Kadir Kenar ile ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal’ın bulunduğu toplantıda güçlü ve tarafsız bir basının önemine dikkat çekti.

Başkan Semizoğlu: “Kendini Çanakkaleli hisseden herkes, bir şekilde bu şehre hizmet için çalışıyor. İlimizi kalkındırmaya, tanıtmaya gayret gösteriyoruz. Bu çabamızda güçlü ve ilkeli, objektif haber yapan bir basına her zaman ihtiyacımız vardır. Tabii ki hepimizin bir fikri bir siyasi görüşü var ancak, haberlerin kamu menfaatini ön planda tutan tarafsız bir görev anlayışı ile yapılmasını bekleriz. Kişiselleştirerek haber değeri düşürülen yayınlar her şeyden önce Çanakkale’mize zarar vermektedir. Sizler toplumsal bilincin oluşturulmasında etkilisiniz, haberleri hızlı ve doğru olarak ulaştırmada sorumlusunuz, çok önemli bir göreviniz var. Sizlerin bunun bilincinde olduğunuza ve gerekli mesleki yeterliliğe sahip olduğunuza inanıyorum. Daha güçlü olmak için sizleri birlikte olmaya davet ediyor ve bu birlikteliğin sağlanmasında tüm kurumların da destek vermesi için çalışacağımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Buluşmada ayrıca güncel ekonomik olaylar da görüşüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum