Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Selçuk Görgel mağduru intihara kalkıştı!

Genç müteahhit Selçuk Görgel'in sırra kıdem basmasıyla mağdur ettikleri vatandaşlar da ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre 2 gün önce gece geç saatlerde evinin önüne tır yanaştıran müteahhit Görgel, sabah saatlerinde tüm eşyalarını bu tıra yükleyerek memleketi Adana'ya döndü.

16 Kasım 2018 - 11:31

Toplam borçları 77 milyon lirayı bulduğu iddia edilen ünlü müteahhidin piyasada ciddi etki yaratması bekleniyordu. Bugün sabah saatlerinde Biga Askerlik Şubesi karşısında bulunan Biga Ticaret ve Sanayi Odası'na eski binanın çatısına çıkan S.B. isimli usta başı 470 bin lira alacağını söyleyerek intihar girişiminde bulundu. Çok mağdur olduğunu iddia eden S.B. olay yerine gelen Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince son anda kurtarılarak, Biga Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İnşaat sektörü başta olmak üzere çok sayıda alanda duraklama yaşandığı uzun süredir biliniyor. Önümüzdeki günlerde özellikle inşaat sektöründe çok sayıda firmanın başına geleceği iddia edilen bu durum nedeniyle piyasada tedirginlik oluşmaya başladı. Biga'daki inşaat sektörüne malzeme sağlayan bazı firmalarda da alacaklarını tahsil edemedikleri için ciddi hasarlar oluştuğu da konuşulanlar arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum