Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞEHİTLİKTE İSMAİL IŞIK COŞKUSU MEYDANA SIĞMADI

Biga Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı İsmail Işık, Şehitlik’te Birlik ve Beraberlik Mitingi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Işık ve beraberindekiler miting alanına güçlükle girebildiler. Çiçekler, davul zurnalar ve büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Millet İttifakı Adayı İsmail Işık, konuşmasına da geç başlayabildi. Konuşmaya başladığı sırada miting alanının vatandaşları almaması dikkat çekti.

ŞEHİTLİKTE İSMAİL IŞIK COŞKUSU MEYDANA SIĞMADI
27 Mart 2019 - 14:47

Biga Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı İsmail Işık,konuşmasında yoğun coşku ve sloganlar nedeniyle sık sık teşekkür etmek zorunda kaldı. Belediye Başkanı İsmail Işık özetle şöyle konuştu:

“TAŞIMANIN OLMADIĞI KALABALIK ŞEHİTLİKTE”

“Bu akşam meydan almadı. 3’üncü kez adayım. Üç dönemden beri böyle muhteşem, böyle coşkulu bir kalabalık görmedim. Şehitliğe kurban olayım. Arkadaşlarım, candaşlarım, yoldaşlarım. Bu akşamki coşkulu kalabalık için bütün şehitliği gözlerinden öpüyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bu akşam burada olan coşkulu ve muhteşem kalabalık başka nerede var? Gerçek Bigalıların olduğu, dışarıdan gelenlerin olmadığı, taşımanın olmadığı kalabalık şehitlikte var. Köyden, şehirden gelen yok. Hepsi orijinal Bigalı, orijinal. Çok teşekkür ederim. Siz istediniz beni başkan yaptınız. Allah’ın izni sizlerin katkı ve destekleriyle bu onurlu görevi beş yıldan beri siz bana verdiniz. Hayatımın en büyük onurunu yaşattınız. Bu akşam da en büyük mutluluğu yaşatıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizim İsmail dedik, beş yıl önce yola çıktık. Sizin İsmail olduğumuzun en güzel, en büyük, en gerçek göstergesi burasıdır. Hepinize teşekkür ediyorum. Beş yıldan bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız. Ne zaman geldiysem sahip çıktınız. Destek oldunuz. Şehitliğin gücünü bana yaşattınız.  Sağ olun, var olun. Başta bütün Şehitlik olmak üzere ben de bütün Biga ile gurur duyuyorum. Sağ olun. Ağzınıza, yüreğinize sağlık yüreğinize.”

ŞÜKRÜ KEMERLİ’YE VEFA

“Ben her zaman Bigalının sağduyusuna güvendim. Bigalı ile kurduğumuz gönül köprüsüne güvendim. Mahalle bizim mahallemiz. Bu mahalleye ne istediyse hepsini yaptık. Daha büyüklerini, daha güzellerini sizlerle beraber yapacağız. Bu akşam buraya gelmeden önce nereden aklıma geldi, bilmiyorum. 2009 yılında ilk aday olduğumda Şehitliğe gelişimizi hatırladım. Bu akşam olduğu gibi büyük bir kalabalık ve davullar eşliğinde karşılanmıştık. O zaman yanımızda Şükrü Kemerli ağabeyimiz de vardı. Sizlere Şükrü Kemerli’nin selamlarını getirdim. Biga’yı çağdaş, sosyal, demokrat belediyecilikle tanıştıran, Şehitlik halkını belediye ile buluşturan Şükrü Kemerli’yi hatırladım. Allah ondan razı olsun. Onun açtığı yolda beş yıldır ilerliyorum. Ondan aldığımız bayrağı daha yukarı taşımaya çalışıyoruz. Bu yolda bu uğurda bana verdiğiniz destekler için canı gönülden teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun. Benim varlığım sizlere bağlı, siz isterseniz her şey olur.”

“BİR YALANI DA ŞEHİTLİKLE İLGİLİ SÖYLÜYORLAR”

“Arkadaşlar akla hayale gelmedik yalanlar ve uydurma haberler var. Bunların bir tanesi de Şehitlik ile ilgili olandır. Sosyal medyada ha bire yazıp duruyorlar. Şehitlik bu yalanlara inanmaz. Biga inanmaz. Bu dört yıldır düzenlediğimiz alışveriş günlerinde bundan sonra müzik olmayacakmış. Müziğin olmadığı şenlik mi olur? Beş yıl önce Belediye bandosu sadece 29 Ekim’de ve 10 Kasım’da çalardı. Şimdi Belediye Bandosu her zaman çalıyor. Sadece Biga’da değil, başka yerlerde de çalıyor. Ben her zaman müzisyenlerin yanındayım. Her zaman Şehitliğin yanındayım. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Bu yalanları atanları sizlere havale ediyorum. Ben bunlara cevap verme gereği bile duymuyorum.”

“TALİMATLA BELEDİYE BAŞKANI OLANLAR…”

“Siz bana beş yıl önce bu şehrin en güvenilir insanı unvanını verdiniz. Biz vizyonumuzla, yaptığımız işlerle, projelerimizle geleceğe ışık tutuyoruz. Onlar da bizim projelerimizi çalıyorlar, gelip buralarda anlatıyorlar. Sizin anlattığınız projeleri biz yaptık. Öyle talimatla Belediye Başkan adayı olacak, İsmail Işık’ın projelerini kopyalayacaksın, ondan sonra Şehitlikten oy isteyeceksin. Bir şey söylemeye bile gerek yok.”

“SAĞLAM OLMAMIŞ, YIKILDI”

“Panayır olmaz mı ya? Bu panayır konusunu şöyle izah edeceğim. 2018 yılında geçtiğimiz yıl pazaryeri yetişseydi, panayır zaten yapılacaktı. Pazaryerini ben mi yıktım da panayır olmadı. Sağlam olmamış, yıkıldı. Daha sağlamını yaptık. Panayırımızı da yapacağız. Şehitlikten burada binlerce kişinin önünde söz veriyorum. 8 Haziran Biga Panayırı şimdiden hayırlı olsun. Yapacağımız işlerin hepsini Biga’ya ve Bigalılara sordum. Bigalı ne isterse ben onu yaparım.”

“SOSYAL MEDYADAN VE SİTEMİZDEN BİZİ TAKİP EDİN”

“Sosyal medyada gizli kapaklı hiçbir şey yapılmıyor. Bizim hesaplarımız da var sosyal medyada. Oralarda projelerimizi yayınlıyoruz. O projelerimizi www.bizimismail.com internet sayfasından izleyin lütfen. Daha ayrıntılı bir şekilde bu sayfada inceleyebilirsiniz.”

“NAMAZGAH’I NAMAZ KILINABİLİR HALE GETİRDİK”

“Az önce gençler buradan halı saha diye seslendiler. Bakın Namazgâh’ı namaz kılana bilir bir hale getirdik. Çöplük halinden kurtardık. Tarihimize, dini inançlarımıza ve ecdadımıza saygının bir gereği olarak Namazgâh tertemiz oldu. Yanına park inşaatımıza başlıyoruz. Düğün salonumuzun temelini attık. Düğün salonunun yanına Şehitlik gençliğimize büyük halı saha helal olsun. 2 hafta önce sosyal konutların temelini attık. Hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bu mahallemizde 100 adet, yine buraya yakın Bademlikte 100 adet, Çiçeklidede’de 400 adet olmak üzere toplam 600 adet konut Biga’ya hayırlı uğurlu olsun. Bir dönem oldu. 2’nci dönem niye olmasın. İşte görüntü ortada. Allah’ın izniyle Mart’ın sonunda bahar var.”

750 BİGALI’YA İŞ SÖZÜ

“Ülkemizde ekonomik anlamda sıkıntı var. Bu sıkıntıyı en çok yaşayanlar da Şehitlik halkıdır. İnşallah o su borçlarından sizleri kurtaracağız. Nasıl mı kurtaracağız. Bundan sonra iki ayda bir okunan faturalarda 20 ton su ücretsiz olacak. Ben yapacağım dedim şeyleri tamamını gerçekleştirdim. Bundan sonra sizlerin desteği ile bu güzel kenti beraber geliştirecek ve kalkındıracağız. Bakın mahallemizin en büyük sorunu işsizlik. Yapacağımız 2 proje ile 750 insanımıza iş imkânı sağlayacağız. Bu tanıtacağım projelerle ağabeyim ve mahallenin de ağabeyi Birol ağabeyimizle bunları gerçekleştireceğiz. İş, aş, ev hepsi bizim projelerimizde var. Başladık devamı geliyor. Bundan sonra daha da güzel olacak. Tema Park, Biga Port ve Kocabaş Çayı çevresinde yapacağımız piknik alanları, mesire alanları kafeterya alanlarıyla, Bigaspor’un önünde yapacağımız otopark ve diğer işletmelerimizle birlikte tam 750 insanımıza iş imkânı sağlayacağız.”

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

“Sevgili hemşerilerim. Önümüzdeki seçim çok önemli bir seçimdir. Beş yıldan beri yaptıklarımız meydandadır. Allah’ın izniyle kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan, ocusun bucusun demeden, o partidensin bu partidensin demeden hizmet etmeye çalıştık. Biga’ya farklı, geçtiğimiz yıllarda olmayan hizmetleri yapmaya çalıştık. Kimsesizlerin kimsesi olduk. Biga Belediyesi’ne gelip de geri dönen, işi olmayan bir Allah’ın kulu yoktur. Kanunlar çerçevesinde, yönetmelikler çerçevesinde herkesin istedikleri yerine getirilmiştir. Bundan sonra bunların daha fazlasını yapmak için, sizlerden bir dönem daha hizmetinizde olmak istiyorum. Emrinizde olmak istiyorum. Her akşam bunu söylüyorum. Yattığınızda başınızı yastığa koyduğunuzda insan o zaman yalnız kalıyor. Vicdanı ile baş başa kalıyor. Geçmiş beş yılı bir düşünün. Belediye ile ilişkilerinizi ve bizlerin sizlere yaklaşımını düşünün ve kararınızı ona göre verin. Ben vereceğiniz kararın karşınızda durduğuna inanıyorum. Bu akşam için hepinize teşekkür ediyorum.”

“ŞEHİTLİK DE MAHALLE OLACAK”

Birlik ve Beraberlik Mitingleri’nde klasik haline gelen meclis üyesi tanıtımına geçildi. Ardından eşi Ruhan Işık’ı da sahneye davet eden Millet İttifakı Adayı İsmail Işık; özçekim (selfie) çektirdikten sonra tekrar yürüyüşe geçildi. Başkan Işık sahneden inmeden önce Şehitlikte yaşayan vatandaşların Başkan İsmail Işık’a ayrı mahalle olma isteği iletildi. Başkan Işık bu isteğe karşılık olarak “Çavuşköy ve Yeniceköy istedi, yaptık. Allah nasip ederse Kırlar Mevkii istedi, yapacağız. Şehitlik ister de ben yapmaz mıyım? 11. Mahalle Şehitlik şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum