Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞAMPİYONLUK ÜSTÜNE ŞAMPİYONLUK

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Ve Deniz Zaferi Taekwondo Marmara Şampiyonası Yapılan Mükemmel Maçlarla Tamamlandı

ŞAMPİYONLUK ÜSTÜNE ŞAMPİYONLUK
19 Mart 2019 - 11:39

17 Mart 2019 Pazar günü yapılan Çanakkale Zaferi’nin 104. yılı etkinlikleri kapsamında 18 Mart Deniz Zaferi Şehitleri anma Marmara Taekwondo Şampiyonası Çanakkale’de gerçekleştirildi. Çanakkale’nin yanı sıra Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, ve Kırklareli illerinden 163 sporcunun katıldığı şampiyonada mükemmel mücadelelere şahit olduk. Özellikle Çanakkale’yi temsil eden sporcularımızda bu azmi ve gayreti gördük. Hedefimiz takım halinde birinci olmaktı, bu düşünce ile kulüplerini en iyi şekilde temsil etmek amacıyla ellerinden gelen tüm gayreti gösteren Çanakkaleli sporcular şampiyonada 5 Birincilik 7 İkincilik 1 de üçüncülük alarak Çanakkale Beşiktaşlılar Spor kulübünü 57 Puanla takım halinde şampiyon olurken

İkinciliği ise 44 puanla Anafartalar spor kulübü aldı 

 

Çanakkale Beşiktaşlılar  Spor kulübümüz sporcuları bu anlamlı günde kulübün adına yakışır  büyük bir başarıya imza atıp, bu önemli şampiyonanın adına yakışır bir başarı elde ederek takım halinde şampiyon oldular   

            İl temsilcisi Hasan Altunışık Şehitler diyarı Çanakkale’mizde her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin artması açısından hem Taekwondo camiası için hem de sporcularımız için önemli bir fırsat olmaktadır. performansları gelişmekte, bilgi ve tecrübeleri artmaktadır. Aslında bu tür şampiyonaları daha sık gerçekleştirmemiz doğru bir yaklaşım olacaktır ve bunu da gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hemen hemen her ay ilimizde taekwondo şampiyonası yapmaktayız. Bu sporcularımız için çok fayda sağlamaktadır. Bununda meyvelerini de almaya başladık. Uluslararası arenada ve Türkiye genelinde almış olduğumuz başarılar bunun açık göstergesidir. Şampiyonada Çanakkaleli sporcularımızı ve şampiyonayı seyreden Gençlik ve Spor İl müdür  Sayın Aziz Sinan ALP ve Judo İl Temsilcimiz Sayın Nurkan ŞANDA şampiyonaya katılarak Çanakkaleli sporcularımızı ve bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. 

            Altunışık sözlerine şöyle devam etti: “Taekwondo İl Temsilciliği olarak bu yöndeki etkinliklerimiz devam etmektedir ki bu da bizim asli görevimizdir. Ayrıca bu yıl Ümitler, Yıldızlar ve Minikler kategorisinde yapılacak olan Türkiye şampiyonaları bizim için çok büyük önem taşımakta. Sporcularımızı bu doğrultuda geliştirerek milli takıma gönderme amacındayız. Bu hedefimize ulaşmak için tüm imkânlarımızı sporcularımızın daha iyi yerlere gelmeleri için seferber ediyoruz, edeceğiz. Zaten Çanakkale olarak taekwondo sporunda Avrupa şampiyonluğumuz, Dünya üçüncülüğümüz var. Hedefimiz bu yıl Ümit ve Yıldızlarda Avrupa şampiyonluğunu almak olacaktır.

Ben Çanakkaleli sporcularımıza bu almış oldukları önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.”

     

 

                                                                                                  Hasan ALTUNIŞIK

                                                                                        Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi

             

                                          

YORUMLAR

  • 0 Yorum