Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RUM VATANDAŞI ÖLDÜREN 3 KİŞİ TUTUKLANDI!

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde Rum asıllı vatandaşın öldürülmesiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında operasyonla gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 Mayıs 2019 - 13:35

Gökçeada ilçesi Yeni Mahalle Zarife Tepe Mevkiinde 13 Mayıs 2019 günü saat:18.00 sıralarında Zafir Pinar isimli Rum vatandaşı ev olarak kullandığı dam içerisinde elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlanarak darp edilmiş vaziyette ölü olarak bulunmuştu. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca kurulan özel ekip tarafından Yağma ve Kasten Adam Öldürme olayı ile ilgili (8) şüpheli tespit edildi. Gökçeada Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 22 Mayıs 2019 günü Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca kurulan özel ekip tarafından takibi yapılan Yağma ve Kasten Adam Öldürme eylemini gerçekleştiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik Gökçeada ilçesinde 5 şahıs ile İstanbul ilinde 3 şahıs olmak üzere toplam 8 hedefe eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul ilinde 3 şüpheli şahıs yakalanarak Gökçeada ilçesine getirildi. Yakalanan şahısların ev ve üzerlerinde yapılan aramada; (1) adet toplu tabanca, (1) adet 25 kalibrelik Colt Automic tabanca, (2) adet kurusıkı tabanca, (3) adet şarjör, (97) adet kurusıkı tabancaya ait tabanca fişeği, (15) adet 25 kalibrelik Colt Automic tabancaya ait fişek, (1) adet köstekli saat, 5.800 EURO, 100 ABD DOLARI, 3.820 TL, (1) adet altın bilezik, (1) adet yüzük, (5) adet tuşlu cep telefonu, (5) adet akıllı telefon, (1) adet flash disk, (14) adet siyah renkli plastik kelepçe, (1) adet pasaport, (1) adet cep telefonu, (1) adet dürbün, (1) adet cüzdan, (2) adet tabanca kılıfı, (3) adet sırt çantası, (3) adet gömlek, (2) adet tişört, (2) adet pantolon, (1) adet yunan parası, (7) adet sim kart ele geçirilerek bu malzemelere adli makamlarca el konuldu.

Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi ve İstanbul ilinde yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan (8) şüpheli şahsın yapılan sorgulama ve alınan ifadelerinden sonra, Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığından 4 şahıs Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile salıverildi. Diğer 4 şahıs ise 23 Mayıs 2019 tarihinde mevcutlu olarak Gökçeada Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. 1 kişi Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, 3 kişi ise tutuklanarak Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum