Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OY VERDİNİZ DİYE NE CENNET, NE ÖZGÜRLÜK OLUR

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Mart Ayı Meclis Toplantısından sonra davet üzerine konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider “Kenti yeni bir bakış açısıyla yöneteceğiz” dedi.

OY VERDİNİZ DİYE NE CENNET, NE ÖZGÜRLÜK OLUR
15 Mart 2019 - 16:29

FİKİRLER EDİNDİK, PLANLAMALAR YAPTIK

Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Çanakkale için farklı bir vizyon geliştirmeyi hedeflediğini belirterek “Biz, Çanakkale’yi yeni ve çözüm odaklı bir bakış açısıyla yönetmek istiyoruz. Kentin sorunlarının ve çözüm yollarının da farkındayız. Bugüne dek pek çok farklı görüşten çok sayıda sivil toplum örgütleriyle toplantılar yaptık. Fikirler edindik, planlamalar yaptık. Çanakkale’ye baktığımızda gördüğümüz ise şehrin ana eksinin turizm ve öğrenci şehri olduğu… Onun için böylesine güzel bir şehirde sanayi olmasın istiyoruz. Böyle bir istihdam boşluğu da yok. Bu yüzden yöneleceğimiz ilk alan turizm ve eğitim olacak” dedi.

BÖYLE BİR ŞEY YOK

Gider, konuşmasında CHP Belediye Başkanı ve adayı Ülgür Gökhan’ın ‘Çanakkale seninle özgür’ sloganına eleştiriler yöneltti. Bir kentin, herhangi bir isimle ‘özgür’ olacağının vaat edilmesinin ‘hadsizlik’ olduğunu söyleyen Gider, “Şunu açıklıkla belirtmek istiyorum ki, kim seçilirse seçilsin, ‘bana oy verdiniz diye kimse cennete girmeyecek!’ Böyle bir şey yok. Ya da kimse özgür de olmayacak. ‘Ayhan Çanakkale seninle özgür olacak’ demek kimsenin haddi değildir. Bu, ‘Çanakkale Belediye Başkanı unvanı’ ile söylenecek bir söz olamaz. Zaten bana bunun için oy verecek olan hiç vermesin” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum