Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OSNABRÜCKLÜ STAJYERLER, ATA'M KREŞ'İN MİNİKLERİYLE BİR ARADA

Çanakkale Belediyesi ve Almanya’da bulunan Kardeş Kenti Osnabrück arasında gerçekleştirilen Staj Programı kapsamında, 13 Mayıs 2019 tarihi itibariyle 4 konuk stajyer, Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde staj yapmaya başladı.

OSNABRÜCKLÜ STAJYERLER, ATA'M KREŞ'İN MİNİKLERİYLE BİR ARADA
16 Mayıs 2019 - 17:57

Liseyi bitiren stajyerler Osnabrück’te doğru meslek seçiminde bulunmaları, çeşitli kurumlarda ve çeşitli iş alanlarında bilgi sahibi olabilmeleri için bir yıllık staj programlarının yaklaşık iki haftasını Çanakkale’de geçirecek.

Osnabrück’te edindikleri mesleki deneyimlerine burada edindikleri tecrübeleri de katacak olan stajyerler, Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde çalışmalarına başlayarak, kreşteki miniklerle hem eğitsel hem de eğlenceli aktivitelerde bir araya geliyor. Öte yandan Osnabrücklü stajyerler, staj çalışmalarının yanı sıra Troia Antik Kenti’ne de bir kültür gezisi gerçekleştirerek, bölgenin tarihi hakkında bilgi alma fırsatı buldu.

Çanakkale’ye gelmeden önce hazırlık süreci olarak Türkçe kursu gören, kentimiz ve dilimiz hakkında temel bilgileri öğrenen stajyerler kendi kültürlerini de şehrimize tanıtacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum