Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Onlar erdi muradına...

Geçen yıl sürpriz bir evlilik teklifiyle yerel ve ulusal basında yer alan genç çift, hafta sonu görkemli bir tören ile dünya evine girdi. Çanakkaleli çiftin nikahını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıydı.

17 Eylül 2018 - 17:55

2017'nin Mayıs ayı sonunda balık tutma bahanesiyle bindikleri teknede, erkek arkadaşı Sedat Tezgören'in sürpriz evlilik teklifi ile karşılaşan Özge Kurt, karşıdan gelen yaklaşık 50 yakın arkadaşının olduğu tekneyi ve teknede yazan ‘Benim en güzel mavim, benimle evlenir misin?’ pankartını görünce şok üstüne şok yaşamıştı. Tezgören'in teklifine hayır diyemeyen Kurt, daha sonra alkışlar eşliğinde arkadaşlarının yer aldığı tekneye binerek saatlerce eğlenmişlerdi.

Uzun süredir nişanlı olan özel bir hastanede anestezi uzmanı Kurt ile mali müşavir Tezgören, bir yıl içinde bir ömür mutlu olmak için evlilik tarihlerini belirledi. Evlilik teklifinde çıtayı oldukça yükselten genç çift, Cumartesi Günü de Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın kıydığı nikahın ardından coşkulu bir düğün töreni ile dünya evine gidi. Mutlu çifti, bu özel günlerinde eş, dost, akraba ve sevenleri yalnız bırakmazken, düğünün en dikkat çeken kısmı ise damada yakın arkadaşlarınca yapılan eziyet oldu. Etek giydirilip baş örtüsü takılan damat ağzındaki emzik ile birlikte dakikalarca sandalye üzerinde oynatıldı. Damadın arkadaşlarının yaptığı geleneksel eziyete gelin de eşlik ederek damada biberon ile süt içirdi.

Başkan Ülgür Gökhan, birbirini seven ve Çanakkale'nin köklü ailelerinden gelen çiftin nikahlarını kıyarken genç çifte takılmayı da ihmal etmedi. Nasıl tanıştıklarını soran Başkan Gökhan, çocukluk arkadaşı olduklarını öğrendiğinde genç çifti tebrik etti. Çocuk sayısı konusunda yorum yapmamaya özen gösterdiğini dile getiren Başkan Gökhan, "Yeter ki vatana ve Millete hayırlı uğurlu evlatlar olsun" dedi.

Eğlence, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar tüm coşkusuyla devam etti.

Çanakkale Medya Grubu Ailesi olarak bizler de çifte mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum