Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ölçek; " Merkez İlçe Seçimin Kalbi"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve gelen AK Parti Kepez Belde Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ölçek; " Merkez İlçe Seçimin Kalbi"
20 Eylül 2018 - 14:27

Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri yönetiminde değişikliğe giden AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Parti Kepez Belde binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; " Siyasette insanlara dokunmamız gerekiyor. Bizler kise ile münakaşaya girmiyoruz. Eskiye hiç bakmıyoruz. Burada eskiden aldığımız emaneti geri verdik.Burada amacımız teşkilatların kurumsallaşmasıdır. İnsanlar samimi ve dürüst olmalıdır. Bizlerin bir enerjisi var. Bu enerjiyi de burada bulunan herkeste görüyorum. Teşkilatlarımızda uyum sağlamak bizler için çok önemli. Burada bunun tüm anlamda kurulduğunu görüyorum. Bizler Çanakkale'de Kepez'imiz ile Merkez İlçemiz ile liderliğe oynuyoruz. Burada ne biriktirirsek onun karşılığını alacağız. Burada tek bir önemli nokta var. Siyasette de iş hayatında da kötülük yapanlara hep iyilik ile gitmektir. Bu şekil hareket edildiğinde başarı kendiliğinden gelecektir" dedi.

Ölçek yerel seçim sürecinde merkez ilçe başkanlığının seçimin kalbi konumunda olduğunun altını çizerek; " Merkez İlçemiz seçimin kalbi. Belde başkanlığımızda Kepezimizin kalbidir. Bizler aynı gemideyiz ve bu gemide kaybeden taraf olmak istemiyoruz. 24 Haziran seçimlerimde haritayı birinci parti olarak turuncuya boyadık. Burada 2 önemli hedefimiz vardı. Birincisi 24 Haziran seçimlerinde 2 yada 3 vekili Çanakkale'mizden Ankara'ya göndermekti. Bunu Çanakkale'de birinci parti olarak başardık ve 2 vekilimizi Ankara'ya gönderdik. Şimdi sıra ikinci hedefimizde. Buda Çanakkale'de ve Kepez Beldemizde belediyelerimizi almaktır. Bunu da başarabilirsek hepimiz tarihe geçeceğiz. Burada bizlerin güzel adaylara ihtiyacı var. Halkla iç içe olan, onların derdine çözüm bulan adaylar bulacağız. Ardından da hep birlikte tek vücut adayımızın peşinde gece gündüz demeden çalışacağız ve sonucunda başarıyı yakalayan taraf olacağız. Bizler hepimiz bu partinin birer neferiyiz. Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız ve teşkilatımızın gücünü herkese göstereceğiz. Bizler siyasetin güler yüzüyüz. Bu yüzden de hiçbir zaman geri adım atmadan hep ileriye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Bizler Çanakkale'miz ile bir bütünüz. Bundan sonrada gece gündüz demeden çalışarak 2 belediyede de başarıyı yakalayacağız. Buna inanıyoruz. Tek vücut olarak bu inancımızı da başarıyla taçlandıracağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum