Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖLÇEK'DEN SENDİKA TURU

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve Sosyal İşler Başkanı Yüksel Sevimli yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle ziyaretlerini sürdürüyor.

ÖLÇEK'DEN SENDİKA TURU
19 Eylül 2018 - 11:10

Ölçek ve Sevimli ziyaret türü dahilinde Türk Eğitim Sen ve Eğitim Bir Sen'e ziyarette bulundu. İlk olarak Türk Eğitim Sen'i ziyaret eden Ölçek; " 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla bizlerde sizleri ziyaret etmek istedik. Bu anlamda yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun diliyorum. Yeni dönemde de eğitime verdiğimiz önem artarak devam edecek" dedi. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Resul Demirbaş ise ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek; " Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Bizlerde bu yıl üyelerimize yönelik yine çalışmalarımız devam ediyor. Gestaş 15:00 seferinin 15:10 yapılması için bir dilekçemiz oldu. Geçen yılda bunu yapmıştık. Kabul görmüştü. Bu yılda kabul göreceğini tahmin ediyoruz. Ayrıca Çanakkale Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde de öğretmelere indirim uygulanması dilekçemizi teslim ettik. Onunda sonucunu göreceğiz" diye konuştu.

Eğitim Bir Sen'e ziyaret

Ölçek ve Sevimli daha sonra ise Eğitim Bir Sen sendikasına ziyarette bulundu. Burada şube başkanı Numan Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ölçek burada da karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum