Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ SEÇİM GÜNÜ AÇIK OLACAK

Çanakkale Valiliği, pazar günü yapılacak yerel seçimler nedeniyle nüfus müdürlüklerinin Cumartesi ve Pazar günleri tam gün açık olacağını duyurdu.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ SEÇİM GÜNÜ AÇIK OLACAK
28 Mart 2019 - 15:26

Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri nedeniyle Çanakkale genelindeki il ve ilçe tüm nüfus müdürlüklerinin hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günü seçim günü de dahil olmak üzere açık olacağı kaydedildi.

Seçim dolayısıyla kimliklerle ilgili yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçebilmek için hafta sonu açık olan nüfus müdürlüklerinde kimlik yenileme işlemleri yapılabilinecek. Kimliklerini kaybeden veya yenilemek için geçici kimlik belgesi almak isteyenlerin bir adet biyometrik fotoğrafla başvuru yapmaları gerekiyor.

Çanakkale Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konuyla alakalı olarak yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “31.03.2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle vatandaşlarımızın kimlik kartı ile ilgili sorunlarında yardımcı olmak, kimlik kartını kaybeden vatandaşlarımızın kimlik kartı başvurularını alarak mağduriyet yaşamalarını önlemek amacıyla 30 Mart 2019 – 31 Mart 2019 tarihlerinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri açık bulundurulacaktır. Kamuoyuna Duyurulur. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum