Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NEFESLERİ KESEN MAÇTA GÜLEN TARAF ÇTSO OLDU

Çanakkale Kurumlar arası Karma Voleybol turnuvasında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Karma Voleybol Takımı ve Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) Karma Voleybol takımı 19 Mart 2019 tarihinde ÇOMÜ Hasan Mevsuf Spor Salonunda karşılaştı.

NEFESLERİ KESEN MAÇTA GÜLEN TARAF ÇTSO OLDU
20 Mart 2019 - 12:16

ÇTSO Meclis Katip Üyesi Kanber Koç, ÇTSO Meclis Üyeleri İbrahim Gün ve Tuncay Önol, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, Ticaret Sicil Müdür Yardımcı Vekili İlbilge Özkaya Gezer, Yazı İşleri Memuru Evren Şahin, Ezine Temsilcisi Kemal Yücel, Yönetici Asistanı Selen Kılıç, Proje Uzmanı Gökhan Doğru ile personelimizin eşleri ve çocuklarının katılım sağladığı maç büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu.

ÇATOD Takımı etlerde 1-0 ve 2-1 öne geçerek maça hızlı başlayan taraf oldu. Mücadeleye tutuk başlayan ÇTSO Voleybol Takımı ise üçüncü setten itibaren oyuna ağırlığını koyarak durumu önce 2-2 ‘ye getirdi. Nefesleri kesen beşinci sette ise ÇTSO Voleybol Takımı maçı 15-1’luk skorla alarak iki maçta ikinci galibiyetini aldı.

Turnuva maçı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “ÇATOD ile oynadığımız maçımız son derece çekişmeli geçti. Maçlar çekişmeli olunca heyecanımız da bir o kadar artıyor. Rakibimizi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Her şeyden önce centilmence bir müsabaka oldu. ÇTSO Voleybol Takımımız her maçta üzerinde koyarak devam ediyor. Meclis üyelerimiz, personelimiz ve aileleriyle beraber maçları izlemek büyük bir keyif,  ÇTSO ailesi olarak maçlarda birlik ve beraberlik içerisinde motivasyonumuz artarken bir yandan da günlük iş hayatındaki stresten bir nebze de olsa uzaklaşmış oluyoruz.” dedi.

Maç sonunda her iki takım sporcuları centilmence birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum