Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NASRETTİN HOCA ÇAN SOKAKLARINDA

Morris Tiyatro Sanat Topluluğu, kültürümüzü yansıtan ve bizim için önemli biri olan Nasrettin Hocayı bünyesine kazandırdı.

NASRETTİN HOCA ÇAN SOKAKLARINDA
02 Temmuz 2019 - 17:13

İlk soluğu Çan’ın sokaklarında gezerek ve çocuklarla eğlenerek aldı. Bölgenin en iyi pazar yerine sahip olan Çan Pazarı, Nasrettin hocayı yoğun bir ilgiyle karışladı. Nasrettin Hoca saatlerce Çan pazarında dolaşarak pazarcıları ve çocukları fıkraları ve hazır cevap muhabbetiyle eğlendirdi.

Nasrettin Hoca, Pazar esnafının yanı sıra Çan esnafını ve sokaklarını da es geçmedi. Mizah anlayışı içerisinde esnaf dükkanlarına girerek ve sokaklarda ki çocuklarlar muhabbet ederek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Nasrettin Hoca için bölgede çok güzel projeler planlayan Morris Sanat ekibi şimdiden bölgeye eğlenceli dakikalar getirecek ve şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor.

Morris Sanat Kurucusu Abdurrahman TUTAR, daha öncede bünyesine kazandırdığı çizgi film karakterleri ile bir yılda güzel işlere ve organizasyonlara imza attığını belirterek yine bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

atmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 Kültürümüzü yansıtan başka karakterlerle yakında yine sokaklarda ve projelerde karşımızda olacağını söyleyen Tutar, “Nasrettin Hoca güldürürken düşündüren biridir, kültürümüzün vazgeçilmezlerindendir. Bazı durumlarda Nasrettin Hoca'nın fıkralarından yararlanırız. Nasrettin Hoca güldürmenin yanı sıra fıkraları ile insana öğüt de vermektedir. Biz de birine öğüt verirken Nasrettin Hoca'nın fıkralarından yararlanırız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum