Mutfak sanatının uluslararası ödüllü ustaları hünerlerini sergiledi
13 Nisan 2018 - 12:20
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, “Aşçı Balık” kategorisinde bronz, “Aşçı Restoran Tatlı”, “Ana Yemek” ve “En İyi Lise” kategorilerinde gümüş madalya alan Çanakkale Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllü yemeklerini, Vali Yardımcısı Ali Candan ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’a sundular. Ödüllü yemeklerin sunum etkinliğine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Doğancı, Şube Müdürü Işıl Korkmaz, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
YORUMLAR