Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MUHARREM İNCE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’e ve Çan halkına verdiği sözü tuttu.

MUHARREM İNCE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
25 Mart 2019 - 16:05

11 Ocak Cuma günü yol arkadaşı Bülent Öz’ü desteklemeye gelen İnce, 31 Mart seçimlerine yakın bir daha Çan’a geleceğini belirtmişti. Verdiği söz üzerine 25 Mart Pazartesi günü saat 12.00’da Menderes Parkı yanında coşkulu kalabalıkla tekrar buluştu.

Alana coşkulu bir giriş yapan İnce, Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’le sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Çoğunluğu gençlerin doldurduğu kalabalıkta İnce, “Sözüm söz, Bülent Öz”  sloganıyla büyük alkış topladı. İnce konuşmasına; “ Ben eğip bükmeyi sevmem. Siyasette omurgalı insanları çok severim. Siyasette dik duranları, beli plastikten olmayanları çok severim. Bugünkü programımı Bülent Öz için yaptım. Hiç evelemeden, gevelemeden açık açık söyleyeyim. CHP Yönetimi Bülent Öz’e yanlış yapmıştır. Çanlılardan isteğim bu yanlışı düzeltin” diyerek başladı. Sözlerine, “ Dik duran bir çocuk, doğru bildiklerini yaptı. Muharrem İnce’nin yanında durdu diye Milletvekili yapılmadı, gerekçe bu. Başarılımıydı? 10 numara Milletvekiliydi, 10 numara..” diyerek sözlerine devam etti.

ÇAN’I İKİNCİ MEMLEKETİM İLAN EDEYİM

Partiler zaman zaman böyle yanlış yapıyorlar. Bülent Öz’ün Milletvekili olduğu zaman, 7 Haziranda burada birinci parti yaptınız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bana dünyanın oyunu verdiniz. Sağolun, varolun, hakkınızı helal edin. Şimdi sizden bir şey istiyorum. Bu hatayı telafi edelim. Partinin yaptığı yanlışı, Çanlılar düzeltsin olmaz mı? Çan’ın gönlümüzde ayrı bir yeri olsun. Hatta şöyle olsun. Bunu yapın Çan’ı ikinci memleketim ilan edeyim bende. Bunu yürekten söylüyorum, inanarak söylüyorum. Türkiye’de en çok nereyi kazanmak istiyorsun diye sorarsanız; Türkiye’de birinci sırada Bülent Öz’ün kazanmasını istiyorum.

BU SEÇİM BEKA SEÇİMİ DEĞİL ZEKÂ SEÇİMİDİR

CHP’ye oy vermeyebilirsiniz. Dünya görüşünüz farklı olabilir. Bir sefere mahsus Bülent Öz’e emanet oy istiyorum sizden. Ne için biliyor musunuz? Dik duran insanları cesaretlendirmek lazım, dik duran insanların arkasında durmak lazım. Eğer dik duran insanları cesaretlendirmezsek, yarın dik duracak adam bulamayız. Geleceğe dönük dik duran insanlar istiyorsak, bugün dik duranları cesaretlendirmemiz lazım. Onun için sizden oy istemeye geldim. Bu seçim beka meka seçimi değildir geçin o işleri. Belediye Başkanı seçeceğiz biz, beka değil zekâ seçimidir bu zekâ!

BU SEÇİMİN SLOGANI ‘YİĞİT MUHTAÇ OLMUŞ KURU SOĞANA, NASIL OY VERECEKSİN SENİ SOYANA’

Yazık bu ülkeye; köylü perişan, çiftçi perişan, esnaf perişan. O kuyruklar varlık kuyruğuymuş, yalandan kim ölmüş. Kuyruğun varlığı olur mu? Siz hiç bir zenginin patates almak için 2 kilo domates olmak için kuyruğa girdiğini gördünüz mü? Yok böyle bir şey. Kuyrukları varlık kuyruğu, yokluk kuyruğu diye ayırırsan, bende yalanı ikiye ayırırım; normal yalanlar, kuyruklu yalanlar. Bu seçimin sloganı ne biliyor musunuz? Bu seçimin sloganı şu; ‘Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, nasıl oy vereceksin seni soyana’. Yazık günah memleketin haline bakın, düştüğümüz duruma bakın. Türkiye bu durumlara düşecek memleket miydi? Dünya lideri olacaktın, manav oldun sonunda.

SÖZÜM SÖZ, BÜLENT ÖZ

Bu seçimde ben söz vermiştim. Sizden de bir söz istiyorum. Ben demiştim ki; Sözüm söz, Bülen Öz demiştim. Hatta şöyle de olur; ‘Sorunu çöz, Bülent Öz’ Çan buna hazır mı? Hazır mıyız? Söz veriyorum size eğer CHP yönetiminin yaptığı bu hatayı Çanlılar telafi etsin bende burayı ikinci memleketim ilan edeceğim söz.

CHP Çan İlçe Örgütü Atilla Erbil, Muharrem İnce’ye teşekkürlerini ileterek çiçek takdiminde bulundu. İnce, aldığı çiçeği 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan bir gence vermesiyle coşkulu kalabalık İnce’nin bu hareketini alkışladı. Muharrem İnce Çan halkına veda ederken coşkulu kalabalığa karanfil atıp, ‘Bülent Öz’ü size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. İnşallah Nisan ayı içinde Belediyeye gelip çayını içeceğim’ diyerek sözünü bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum