Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MEHMET SOYLU BARBAROS MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Soylu düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla muhtar adaylığını açıkladı.

09 Şubat 2019 - 12:57

Toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Güneşhan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve partililer katıldı.

Muhtar Adayı Mehmet Soylu yaptığı adaylık konuşmasında; "1953 Bayramiç doğumluyum. 52 yıllık Barbaroslu olarak, Şehitler Diyarı Çanakkalemizin, yeşil Barbaros Mahallemizin daha yeşil olması için muhtar adayı oldum. Bana ve ekibime destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Soylu, gerçekleştirdiği adaylık konuşmasının ardından azalarını tanıttı.

Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Soylu'nun açıklamasının ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'da bir konuşma yaptı.

Başkan Gökhan Yaptığı Konuşmasında; "Barbaros Mahallemiz Çanakkale'nin en büyük mahallesi ve gelişmekte olan bir mahalle. O bakımdan bu mahallede muhtar olmak çok önemli. Mehmet Soylu arkadaşımız da bu mahallenin sorumluluğunu üstlenmek için aday oldu. Kendisini tanıyoruz, verilen görevleri gayet güzel yapan sorumluluk sahibi bir arkadaşımız. Öncelikle benim hemşerim Bayramiçli. O bile tek başına yeterli onun burada muhtar olması için. Ben şahsen Belediye Başkanı olarak Mehmet Soylu arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.Başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum