Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LİMAK, MÜŞTERİLERİNİN CEBİNİ KORUYACAK

Sektörün öncü şirketi Limak Enerji, Türkiye’nin ilk mobil cüzdanı olan fastPay uygulamasıyla elektrik faturalarını öderken müşterilerine %5 indirim kazandırmaya başlamıştı. Bu iş birliği kapsamında müşterilere sunulan indirim oranı 1 Ocak’tan itibaren %10’a çıkıyor. Şirket bu uygulama ile birlikte müşterilerinin cebini korurken, dijital dönüşüme de destek verecek.

LİMAK, MÜŞTERİLERİNİN CEBİNİ KORUYACAK
17 Aralık 2018 - 17:19

Dijital dönüşümde ilklerin şirketi Limak Enerji

Limak Enerji, teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte müşterilerine abonelik, borç sorgulama, fatura ödeme, güvence bedeli iadesi gibi alanlarda zamandan tasarruf eden uygulamaları sunuyor. Türkiye’nin online işlem merkezi ve e-Devlet üzerinden işlem kolaylığı sunan ilk şirketi olan Limak Enerji, fastPay uygulamasıyla elektrik faturası indirimli ödeme dönemini de geçtiğimiz aylarda başlattı.

Aytac, “Bugüne kadar fastPay üzerinden 8 milyon TL’lik bir ödeme aldık.”

Müşterilerine özel olarak sunulan bu çalışma ile ilgili görüşlerini belirten Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; “Şirket olarak müşterilerimize yenilikçi, hızlı, ulaşılabilir ek hizmetler ile hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunmayı önemsiyoruz. Önceliğimizi koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak belirledik ve müşterilerimize bu kapsamda kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Ülkemiz ve dünyamız büyük bir teknolojik gelişim içerisinde. Buna paralel olarak tüm sektörlerde de bir dijital dönüşüm gözlemekteyiz. Bu dönüşümde birlikte hareket ettiğimiz Denizbank fastPay mobil uygulamasıyla elektrik faturasını ödeyenlere %10 az ödeme imkanı sunuyor ve fatura ödemelerinde kazandıran dönemin 2 evresine geçmiş bulunuyoruz. Daha önce müşterilerimize %5 indirim sunan uygulamanın başladığı tarih olan 1 Mayıs’tan itibaren fastPay üzerinden yaklaşık 8 milyon TL’lik bir ödeme aldık. 1 Ocak itibarı ile indirim oranını %10’a çıkaracağız. Sunduğumuz az ödeme imkanı ile müşterilerimizin aile bütçesine de katkı sağlayacağız. FastPay uygulaması hem güvenilir olması, hem de kredi kartına komisyonsuz bir seçenek sunmasıyla müşterilerimiz açısından oldukça avantajlı bir ödeme yöntemi. Bu işbirliği kapsamında Denizbank’a tekrar teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum