Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİSPOR TOP BAŞI YAPTI

Çanakkale Süper Amatör kümede mücadele eden Lapsekispor top başı yaptı.

21 Ağustos 2019 - 11:20

2019-2020 Futbol sezon çalışmalarına Lapseki Dalyan Mahallesindeki ilçe stadında başlayan Lapsekispor, yeni sezona yeni hoca ve yeni sporcularla hazırlanıyor. Daha önce lapsekispor’da antrenörlük yapan ve daha sonra alt yapı sorumluluğuna getirilen Erdinç Arif Bakır’ın yardımcılılarını ise Arkın Kamaşık ve Kemal Akdeniz yapacağı öğrenildi.

İlk Gün çalışmalarının büyük bölümünü yönetim kurulundan Halil İbrahim Çiçek ve İsmail Gündoğdu ile birlikte izleyen Lapsekispor kulüp Başkanı Halil Özer” Bu yıl süper amatörde iddialı ve ses getirecek birtakım kurduk ve şampiyon olacağız Allah’ın izniyle ve çalışmalara erken başladık sezon açılışına iki ay gibi bir süre var ama biz çalışmalara erken başladık liğ uzun bir maraton takımımız bu gün çalışmalara başladı bizde yönetim kurulundan bazı arkadaşlar ile birlikte ilk gün çalışmasını izledik şunu söylemek isterim Lapsekispor bu yıl çok farklı olacak “dedi.

Lapsekispor antrenörü Erdinç Arif Bakır” Sezon çalışmalarına bu gün itibarı ile başlamış oluyoruz. Bu yıl takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var Lapsekispor’u layık olduğu yerde bu liği bitirmesi için çaba gösteriyoruz ve çalışmalarımız o yönde Lapekispor taraftarı bu yıl farklı bir takım izleyecek diğer takımlar şunu iyi bildin Lapseki artık kolay deplasman değildir. Az önce konuşmamda söyledim Lapsekispor layık olduğu yerde olacak diye Lapsekispor’un layık olduğu yer Şampiyonluktur”dedi.

 

Kaynak: Lapseki Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum