Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUZEY EGE HAVZASINDA SU YÖNETİMİ

Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan, DSİ 25. Bölge Müdürü Rahmi Şahin ve DSİ 252. Şube Müdürü Doğan Kahraman Vali Orhan TAVLI’yı ziyaret ettiler.

KUZEY EGE HAVZASINDA SU YÖNETİMİ
18 Ocak 2019 - 11:17

Ziyarette Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan, Çanakkale’de gerçekleştirilen Kuzey Ege Havza Yönetim Heyeti ve Kuzey Ege Nehir Havzası Yönetim Planının Hazırlanması Projesi Paydaş Toplantısı ile ilgili Vali Orhan TAVLI’ya bilgi verdi. 

 

Ziyarette, içerdiği 91 adet sanayi parseli ve sanayiciler ile çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak teknik altyapı idari ve sosyal tesisler ile çevreye saygılı yeşil modern, prestijli bir üretim merkezi olarak planlanan Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği bilgisini veren Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan,  Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile özellikle süt ve süt ürünleri ile zeytin ve zeytinyağı işleme tesislerinin daha modern ve çevreye duyarlı altyapıya kavuşturulacağını belirtti.

Vali Orhan TAVLI, Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karaaslan, DSİ 25. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, DSİ 252. Şube Müdürü Doğan Kahraman’la bir süre görüşerek sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum