Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Başkan Yardımcısı Ahmet Kadir Mutaf ve Genel Sekreter Erdem Başak’tan oluşan heyetÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
17 Mayıs 2019 - 09:44

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulunduğu ziyarette gündem Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB ve yapılması planlanan Keşan Gıda İhtisas OSB oldu.

“EZİNE GIDA İHTİSAS OSB BÖLGEMİZ İÇİN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA OLDU”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ezine Gıda İhtisas OSB’nin, kurulum süreçleri yakın bölgemizde bulunan birçok yerel dinamiği harekete geçirdiğini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Ezine Gıda İhtisas OSB için yürütülen çalışmaların domino etkisi yaratarak bölgemizde farkındalık yaratması memnuniyet verici. Keşan TSO Yönetiminde yer alan arkadaşlarıma da çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Kendilerine her türlü süreçlerinde yardımcı olmaya ve destek vermeye hazırız. Bilgi paylaşıldıkça değer kazanır. Biz bölgemize katma değer yaratacak her çalışmaya destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Çanakkale TSO Yönetim Kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek; “Çanakkale TSO’nun Ezine Gıda OSB’nin kurulum süreçlerinde verdiği çaba ve çalışmayı takdirle izledik. Bölgemiz için aynı katma değeri yaratmak için Keşan TSO olarak bizler kollarımızı sıvadık. Ezine Gıda OSB kurulum süreçlerinde yaşanan tecrübeler bizlere yol gösterecektir.” diyerek ÇTSO yetkililerine verdikleri bilgiler için teşekkür etti.

Günün anısına karşılıklı olarak hediyelerin takdim edilmesiyle ziyaret sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum