Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEPEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALPER ALTINOK'A COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler Kepez'de seçim hazırlıklarını sürdüren belediye başkan adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

28 Mart 2019 - 10:45

Bu kapsamda Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok proje tanıtım toplantısı düzenledi.Proje tanıtım toplantısına eşi Evren Altınok ile birlikte katılan Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, çok kalabalık ve coşkulu bir grup tarafından alkışlarla karşılandı. 23. dönem Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku da Alper Altınok'a destek için kepezdeydi.

Kepez'de Çanlılar Derneği'nde düzenlenen proje toplantısında kazandığı taktirde yapacağı projelerini anlatan Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Atınok, yaptığı konuşmada; " Kepez Çanlılar kahvesinde düzenlediğimiz Proje Tanıtım konuşmamıza katılan tüm Kepezli hemşehrilerimiz gelişen ve büyüyen Kepeze yatırım ve istihdamın gelmesini ve bunun en iyisini Ak Partinin yapacağını biliyor. En önemlisi Kepezin Kepezden yönetilmesini istiyor. Konuşmamıza yoğun ilgi gösteren ve sonrasında Belde binamıza kadar yürüyüşümüze eşlik eden tüm Kepezli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederim. Vakit, İcraat Vakti, Haydi Durmak Yok" dedi.

Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok ve eşi Evren Altınok gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısının ardından coşkulu kalabalık ile beraber alkışlar ve sloganlar eşliğinde Kepez Meydana kadar yürüdüler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum