Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KALE GRUBUNDAN GÖRKEMLİ KUTLAMA

Kale Grubu 26-27 Temmuz günleri arasında organize ettiği yıl dönümü kutlaması ve Seramik Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

KALE GRUBUNDAN GÖRKEMLİ KUTLAMA
27 Temmuz 2019 - 14:03

Kale Grubu, 62. kuruluş yıl dönümü, temellerinin atıldığı Çan ilçesinde düzenlenen sünnet törenleriyle başladı. 2016’da hayatını kaybeden Türk sanayisinin duayenlerinden İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957’de temellerini attığı Kale Grubu’nun 62. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Çan ilçesinde kurulu Kale Seramik Fabrikalarındaki törene Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) Zeynep Bodur Okyay, Eski TBMM Genel Sekreteri ve Kale Grubu Yönetim Kurulu üyesi Vahit Erdem, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Yozgat Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kale Grubu Üst düzey yöneticileri, Kale Seramik çalışanları ve Çan halkı katıldı.

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay burada yaptığı konuşmasında “62 yıllık köklü bir sanayi grubunun temsilcileri olarak, bizimle birlikte aynı yolda yürüdüğünüz; değer verip, aklınızı, kalbinizi ve emeğinizi Kale Grubu’nun gelişimi için adadığınız için bugün kıdem ödülü alan tüm arkadaşlarıma ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Büyük bir aile olarak Kale Grubu’nu geleceğe taşıma motivasyonuyla, inancımızı kaybetmeden, sanayicilik vasfımızı yitirmeden, büyümeyi sürdürmeliyiz. Bizler en iyisini yapmak, birlikte yapmak, ahlaki yapmak, geleceğin yetkinliklerini bugünden kazanmak, yapılmayanı yapmak zorundayız. Bunu başarabilecek büyük bir aileyiz. Bugün burada kıdem ödülü alan ve Grubumuzda 25, 30, 35, 40 yılını tamamlayan çalışma arkadaşlarımız var. Ben onları Kale’nin kökleri; Grubumuza yeni katılan genç arkadaşlarımızı da kanatlarımız olarak görüyorum. İnanıyorum ki köklerimizden aldığımız güçle, geleceğe kanat açacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum