Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAHOT BİR İLKE İMZA ATTI

Kaz Dağı Halk Oyunları Topluluğu Çanlı Kadınları Doyasıya Eğlendirdi

KAHOT BİR İLKE İMZA ATTI
11 Şubat 2019 - 15:05

KAHOT Kaz Dağı Halk Oyunları Topluluğu’nun ilkini düzenlediği ‘Kermes ve Kadınlar Matinesinde’ Çanlı kadınlar doyasıya eğlendi. 10 Şubat Pazar günü Çan Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen eğlence dolu günde sürprizler bitmek bilmedi.


Çanlı Kadınlara özel yapılan bu güzel güne eşlik eden sürpriz isim Çanakkale’nin Divası Muzo sahne ismiyle Muzaffer Ersoy oldu. 2 saate yakın sahnede kalan Muzaffer Ersoy, Çanlı Kadınları doyasıya eğlendirdi. Sesi ve muhteşem performansıyla katılımcıların beğenisi toplayan Diva Muzaffer Ersoy, Çanlı Kadınlarla fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi.

Kermes ve Kadınlar Matinesinde dağıtılan numaralarla tüm kadınlar çekiliş ile çeşitli hediyeler kazandı. Çanlı Kadınlar bu güzel organizasyonda oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

KAHOT Başkanı Mehmet Keser, “Kaz Dağı ve Halk Oyunları Topluluğu olarak düzenlemiş olduğumuz kermese katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarına, Değerli Basın Mensuplarına, Değerli Sanatçımız Muzaffer Ersoy’a, Değerli Çanlı Kadınlarımıza ve yine bu Kermesin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan ve büyük fedakarlık gösteren Çan Esnaflarımıza, Değerli ve Büyük KAHOT Ailesi’ne çok teşekkür eder; sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Ankara’da aday toplantısında olduğu için programa katılamayan CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz tebrik mesajı göndererek Çanlı Kadınlara eğlence dolu günler diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum