Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Kadınlar sözlerini söyleyecekler"

2019 Yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler için CHP'li kadınlarda çalışmalara başladı. Kadınların yerel yönetimde temsiliyetlerinin arttırılıp, motive edilmesi amacı ile CHP Kadın Kolları tarafından, 'Geniş Katılımlı Kadın Danışma Kurulu Toplantısı' gerçekleştirildi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

18 Ekim 2018 - 14:55

CHP’li kadınlar Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Toplantı Salonu’nda bir araya geldiler. CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Geniş Katılımlı Kadın Danışma Kurulu Toplantısına’, Chp İl Başkanı İsmet GÜNEŞAN, Merkez İlçe Başkanı Ali UYANIK, İl- İlçe Yönetimleri, il-ilçe kadın kolları, üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

CHP İl Örgütü Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol’da toplantıda yaptığı konuşmada; “Yerel yönetimlerde kadın temsiliyetinin arttırılması, yerel yönetimlerde görev almak isteyen kadınları teşvik etmek amaçlı bu toplantıyı düzenledik. Yaşamın her alanında üreten kadınların korkmadan, yılmadan siyasetin içinde de var olmaları ve yönetim kademelerinde de yer almalarını ısrarla talep etmeleri gerektiği konularında ortak karar bildirmişlerdir. Tüm katılımcılara ve Gençlik Kollarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum