Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ZİYARETLER

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde 26 Mayıs 2019 Pazar günü Bayramiç’in Serhat Köyü’nde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptılar.

KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ZİYARETLER
29 Mayıs 2019 - 12:18

28 Mayıs 2019 Salı günü ise E-Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Naci Kozan ve cezaevinde anneleri ile birlikte kalan 0-6 yaş grubu çocukları ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Çanakkale İl Kadın Girişimci Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite Üyeleri Atiye Laçin, Didem Güner, Ebru İlter, Gülçin Semizoğlu, İnci Bayram ile Yönetici Asistanı Selen Kılıç hazır bulundu.

Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada;“Ramazan ayı nedeni ile Bayramiç’in Serhat Köyü’nde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaparak bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Aynı zamanda Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi’nde anneleriyle kalan 0-6 yaş grubu çocuklarımızı Bayram öncesi sevindirmek adına ziyarette bulunarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Bu tip sosyal ziyaretlerimizi belli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

E-Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Naci Kozan gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamada, “Bayram öncesi bu ziyareti çok güzel düşünmüşsünüz. Çocuklarımıza gösterdiğiniz ilgi ve getirdiğiniz hediyeler Bayram öncesinde onları çok mutlu etti. Bu mutlulukları ve heyecanları her şeye değer. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim.” diyerek heyeti çocuk oyun alanına kabul ederek Kadın Girişimci Kurulu İcra Komitesi’nin çocuklarla görüşmesini sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum