Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda, Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğinde gerçekleştirilen “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitimleri sona erdi.

KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
20 Mayıs 2019 - 13:19

26 Nisan 2019 -18 Mayıs 2019 tarihleri arasında 10 farklı eğitim programından oluşan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitimleri Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Saha Projeleri Direktörü Soner Şahan tarafından gerçekleştirilen “Sorun Çözme Karar Verme” eğitimi ile tamamlandı.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Komite Üyeleri Atiye Laçin, Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Ebru İlter, Filiz Bahar, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicili Müdürü Şerife Kurt, Yönetici Asistanı Selen Kılıç ve birçok Çanakkaleli Kadın Girişimcinin bir araya geldiği eğitim süreci büyük ilgi gördü.

Boğaziçi Üniversitesi’nden alanında uzman akademisyenler tarafından haftada 2-3 gün olmak üzere Kurumsal ve Bireysel Motivasyon, Yönetim Ruhu, Müşteri İlişkilerinde Süreklilik, Kurumsal Yönetici ve İnsan Kaynakları, Dijital Pazarlama, Aile Şirketlerinde Kritik Başarı Faktörleri, Şirket Yönetimine Finansal Bakış, İşletme Organizasyonunda Vizyoner Kimlik, Yenilikçi Yönetim Becerileri ve Sorun Çözme Karar Verme eğitimleri olmak üzere katılımcılara toplamda on eğitim verildi.

Başkan Birce Bilici Şimşek eğitimler hakkında yaptığı açıklamada; “Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğinde gerçekleştirilen eğitimler, her yöneticinin alması gereken eğitimlerdir. İş anlamında ve günlük yaşantımızda bizlere gerçekten büyük fayda ve kolaylık sağlayacak ipuçları olan eğitimlerin kişisel gelişimimize çok katkısı oldu. Yöneticilik ruhunu geliştirmek, vizyoner kimliğimizi genişletmek adına herkese faydalı olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Günün anlam ve önemi adına hediye takdimi yapılarak, ardından pasta kesimi gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum