Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAÇAK KUMARHANEYE BASKININDA 46 GÖZALTI!

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bir dernekte kumar oynatıldığı tespit edilen bir derneğe yapılan baskında 4’ü kadın olmak üzere toplam 46 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

KAÇAK KUMARHANEYE BASKININDA 46 GÖZALTI!
04 Şubat 2019 - 13:46

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Taştepe Köyünde Taştepeliler Derneğinde kumar oynatıldığı gerekçesiyle Jandarma Komutanlığı ekipleri derneğe baskın düzenledi. 2 Şubat 2019 günü gerçekleşen baskında Jandarma ekipleri; dernek binası ve lokalinde; kumar oynattığı tespit edilen Dernek kurucu üyelerinden Y.Y, H.Y, Ö.S isimli şahıslarla birlikte hareket eden Y.D, F.F.A, İ.G, T.Ö.G, A.I, Y.D, C.E. isimli toplam (10) şahıs {4’ü bayan}, 02 Şubat 2019 tarihinde Ezine Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alındı.

Dernekte kumar oynarken yakalanan 36 şahsa ise toplam 11.520 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Kumar oynandığı tespit edilen Taştepeliler Derneği içerisinde yapılan aramada; 1 adet fan motoru ile çalışan tombala makinesi, 90 adet tombala makinesine ait numaralı top, 149 adet Tombala Kartı, 2070 TL Nakit para ve çok miktarda tombala oynamada kullanılan pul ele geçirildi.

Gözaltına alınan (10) şahsın daha öncede Ankara, Eskişehir ve Antalya illerinde dernek adı altında kumar oynattıkları ve haklarında işlem yapıldıkları tespit edildi. Ezine Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereği ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken; şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum