Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞKUR TOPLUM YARARINA PROGRAM İLE ÇANAKKALE' DE KAMU KURUMLARINAGEÇİCİ 300 KİŞİ ALACAK

Çanakkale Merkez ve İlçe kamu kurumlarına noter kurası ile geçici personel alınacak. Başvurular 21– 25Mart 2019 tarihleri arası yapılacak. 14 Nisan’da başlatılması planlanan program 14 Ekim’de sona erecek.

İŞKUR TOPLUM YARARINA PROGRAM İLE ÇANAKKALE' DE KAMU KURUMLARINAGEÇİCİ 300 KİŞİ ALACAK
21 Mart 2019 - 10:27

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Toplum Yararına Program kapsamında kamu kuruluşlarına geçici 300 işçi alınacağını belirterek şu açıklamada bulundu; “ Çanakkale merkez ve ilçe kamu kurumlarına “İl Sağlık Müdürlüğü, Gelibolu Köylere Hizmet Götürme Birliği, Gökçeada Köylere Hizmet Götürme Birliği, Bozcaada Mahalli İdare Başkanlığı, Bozcaada Milli Eğitim Müdürlüğü, Ezine Köylere Hizmet Götürme Birliği, Ayvacık Belediyesi, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (Kepez Huzurevi), İl Göç İdaresi Müdürlüğü (Ayvacık Geri Gönderme Merkezi, Lapseki Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Özel İdare Müdürlüğü, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Biga Köylere Hizmet Götürme Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı” olacak şekilde Çevre Temizliği ve Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi işlerinde geçici olarak istihdam edilecek.

Programa başvurular 21.03.2019 ile 25.03.2019 tarihleri arasında; İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR Biga Hizmet Merkezi ile Sosyal Yardımlaşma Vakıf ve İlçe Belediyelerinde bulunan Hizmet Noktalarından şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr  web adresinden de yapılabilmektedir. Başvuru yapacak adaylarda; İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sigortalı çalışan ve vergi mükellefi olmamak, emekli, malul aylığı almıyor olmak, başvuru yapılacak şehirde ve alım yapılacak ilçede ikamet ediyor olmak, öğrenci olmamak (Açık öğretim öğrencileri hariç), şartları aranacaktır. Detaylı bilgi İl Müdürlüğümüzden alınabilecektir. Başvuru yapılan kurumlarda yapılacak noter kurası ile seçilecek katılımcılar 14.04.2019 ile 14.10.2019 tarihleri arasında başvuru yaptıkları kurumda istihdam edileceklerdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum