Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞKULÜBÜ EĞİTİMLERİ ÇANAKKALE İLÇELERİNDE DEVAM EDİYOR

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından verilen İş Kulübü eğitimleri Çanakkale ilçelerindeki programına devam ediyor. Özellikle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri tarafından ilgiyle karşılanan İş Kulübü eğitimi bu hafta Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okulu’nda verildi. 12 saat süren eğitime İnsan Kaynakları Yönetimi Programı bölümünden 11 öğrenci katıldı.

İŞKULÜBÜ EĞİTİMLERİ ÇANAKKALE İLÇELERİNDE DEVAM EDİYOR
03 Nisan 2019 - 15:07

Eğitimin interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı bir tarzda gerçekleşmesi renkli görüntülere sahne oldu. Kişilik testleri, iş arama yöntemleri, iletişim becerileri, CV hazırlama, mülakat teknikleri, network oluşturma gibi başlıklardaki çok sayıda oyun ve aktivite öğrencilerin daha hızlı öğrenmesine yardımcı olurken aynı zamanda eğitimin eğlenceli geçmesini sağladı. Eğitim sonunda öğrencilere sertifikalarını Doç.Dr. Dilek Dönmez Polat takdim etti.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından verilen İş Kulübü eğitimlerine katılmak için herhangi bir şart bulunmuyor. Eğitimlere katılmak için İŞKUR’a başvurmak yeterli.

YORUMLAR

  • 0 Yorum