Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSKENDEROĞLU'NDAN HASTANEDEKİ ANNELERE ZİYARET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Kadın Kollar Başkanı Gülsüm Üstün ve Yönetin Kurulu Üyeleriyle birlikte Anneler Günü vesilesiyle Mehmet Akif Ersoy Hastanesi’ndeki “Çocuk Servisi, Kadın Doğum Servisi ve Anne Otelini” ziyaret ederek annelerin Anneler Günü’nü kutladılar.

İSKENDEROĞLU'NDAN HASTANEDEKİ ANNELERE ZİYARET
13 Mayıs 2019 - 10:07

Jülide İskenderoğlu, Çanakkale İl Kadın Kolları ile birlikte yapılan ziyaretlerde, Çocuk Servisi, Kadın Doğum Servisi ve Anne Oteli’ndeki annelerin ve onların nezdinde bütün annelerin anneler gününü tebrik ettiler. Her bir anneyle ve anne adayıyla tek tek ilgilenen eden Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler, anne ve çocukların kaldığı odaları tek tek gezerek çiçek takdim ettiler.

Annelik kavramının, bir karşılığa ve koşula bağlı olmadan sonsuz sevgi, şefkat ve merhamete dayanan çok özel bir kavram olduğunu belirten Jülide İskenderoğlu, üzerimizde ödenmez hakları bulunan annelerimizin, fedakârlık ve sabırları hiçbir maddi değerle kıyaslanamaz, ölçülemez olduğunu kaydederek anneleri ve anne adaylarını kutladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum