Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSKENDEROĞLU; GELİBOLU, KAVAK ve EVREŞE'DE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu; Gelibolu’ya çıkarma yaptı.

İSKENDEROĞLU; GELİBOLU, KAVAK ve EVREŞE'DE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
14 Mart 2019 - 11:52

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları için AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent TURAN ile birlikte,  ayak basmadık yer, gidilmedik ilçe, belde, ulaşılmadık köy, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak hedefiyle teşkilatlarla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Seçim öncesinde de her zaman sahada olan Jülide İskenderoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Gelibolu’da AK Parti teşkilatları ile birlikte ziyaret ve incelemelerde bulundu. Gelibolu İlçemizde teşkilatlarla birlikte çarşı esnafını ziyaret eden İskenderoğlu; Gelibolulu vatandaşlarla hasbi hal ederek Belediye Başkan Adayı Bülent ÇETİN, AK belediyecilik, gönül belediyeciliği için destek istedi.

İskenderoğlu; tarihi yarımadası, manevi ve kültürel yapısı, doğasıyla Gelibolu’nun yerel yönetimlerde AK Partili bir belediye başkanının hizmet ve projeleri ile değerine değer katacağını, alt yapısından üst yapısına belediyelerin yapması gerekenden çok daha fazlasının yapılacağının altını çizdi.

Gelibolu Bolayır’daki Ayan Tekstil‘i ziyaret eden İSKENDEROĞLU, Firmada çalışanlarla sohbet ederek 31 Mart seçimlerinin önemine değindi. Önceki dönem Gelibolu Belediye Başkanı Cihat BİNGÖL’ü ziyaret eden Milletvekili İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler, seçim çalışmaları, proje ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundular.

Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Gelibolu’daki ziyaretlerinin ardından, Gelibolu’nun güzel Beldesi Kavak’ta Kavak Belediye Başkan Adayı Yağmur ERÇOBAN’la birlikte kahve sohbetleri ve ev ziyaretleri yaparak hemşerileri ile  bir araya geldi. Kavak Beldesinin gelişmek, büyümek için 31 Martta Yağmur Başkana evet diyeceğini ve AK Belediyecilikle tanışacağını kaydeden İskenderoğlu, AK Parti’nin yerel kalkınmada öncü bir parti olduğunu belirtti.

Kalkınmanın, yerelden başladığını vurgulayan İskenderoğlu, AK Parti Hükümetleri olarak hangi partiden olduklarına bakmaksızın her zaman yerel yönetimlerin desteğinde olduklarını söyledi.

Kavak’tan sonra Gelibolu Evreşe’ye geçen Jülide İskenderoğlu, Evreşe Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde belediyenin düzenlediği program ve yemekte teşkilatla bir araya geldi. Programın ardından AK Parti Evreşe Belediye Başkanı ve Adayı Ali Kamil Soyuak ve teşkilat üyeleriyle birlikte Evreşe esnafı ziyaret edildi. Esnaf ziyaretinden sonra İskenderoğlu, Evreşe Belediyesi’nin düzenlediği, büyük heyecan ve coşkuyla Evreşelilerin yoğun ilgi gösterdiği “Evreşe'nin Aydınlık Geleceğe Yürüyüşü”ne katıldı.

Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil SOYUAK’a AK belediyecilik ile yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek bundan sonraki dönemde de hükümet olarak, Grup Başkanvekilimiz Bülent TURAN ile birlikte hep yanlarında, desteklerinde olacaklarını vurguladı. 24 Haziran seçimleri ile birlikte yeni bir döneme geçildiğini hatırlatan İskenderoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin pekişmesi, Ülke bekası için 31 Mart Seçimlerinin hayati öneme sahip olduğunu söyledi.

31 Mart’tan sonra 5 yıl daha seçim olmayacağını vurgulayan İskenderoğlu, “Gelecek beş yılı kazanmak veya gelecek beş yılı kaybetmek arasında bir tercih yapılacak. Biz, ülkemiz kazansın, milletimiz kazansın, Çanakkale’miz kazansın, Gelibolu’muz kazansın istiyoruz. Bırakın beş yılı Türkiye olarak 1 saati bir dakikayı bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Gelecek beş yılı kazanırsak 2023 hedeflerini kazanırız, 2071 hedeflerini kazanırız.” diyerek gayret ve çalışmalarından dolayı AK Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum