Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERKAN BİLEN YAŞLILARI UNUTMADI

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Gümüşçay Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri “Değerli Büyüklerimizin Yanınızdayız” projesi kapsamında yaşlı ziyareti gerçekleştirdiler. 21/03/2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan BİLEN de katıldı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERKAN BİLEN YAŞLILARI UNUTMADI
23 Mart 2019 - 11:49

 Gümüşçay Çocuklar Gülsün Diye Olcay Doğan Anaokulu Müdürü Esra GÜRLER ERGEN, “Projeyle her öğrenci bir yaşlıyla buluşturuyoruz, öğrencilerimize sevgi saygı değerlerini pekiştiriyoruz, öğrencilerimiz yaşlılarımıza okulda yaptıkları çalışmalardan hediyeler götürüyor ve yaşlılarımıza şiirler söylüyoruz” dedi.

Yaşlıların, kültürün ve değerleri yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan BİLEN, “Bizlerin yaptığı bu ziyaretler, yaşlılarımızı mutlu ediyor. Onlar mutlu olunca, bizler de mutlu oluyoruz. Nineleriniz, dedeleriniz hayatta değil ise bu tür faaliyetlerle kendinize nine ve dede seçebilir, onlara torun olabilirsiniz. Yaşlılarımıza sahip çıkarak, onları yalnız bırakmamalıyız diyerek baş tacımız olan büyüklerimizin  yaşlılar haftasını kutluyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum