Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi 2018-2019 dönemi mezuniyet töreni İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
18 Haziran 2019 - 12:12

Öğleden önce birinci öğretim öğrencileri için düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Dekan Prof. Dr. Şevket Yavuz katıldılar.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran tilaveti ve açılış konuşmaları ile devam etti.

Birinci öğretim öğrencileri adına konuşma yapan Yunus Dağkuş, öğrencilik hayatının bundan sonra da devam edeceğini, öğretmenlerin her zaman kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek;“ Bugün burada beş yıla veda ediyoruz. Hüzünlüyüz ama bir yandan da yepyeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Cehalet ile ilim ve bilimle mücadele edeceğiz. Bu ülkü ile yola çıkıyoruz” dedi.

“İlmin nihayeti yok. Hepimiz öğrenciyiz. Beşikten mezara kadar ilim tahsil edin diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Hepimiz aynı zamanda son nefesimize kadar öğrenciyiz diyerek başladığı konuşmasında Dekan Prof. Dr. Şevket Yavuz, tüm öğrencilerin yeni görevleri ile ülke sattına katılacağını ifade ederek öğrencilere başarılarının yüce olmasını diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak ise mezun öğrencilere seslenerek “Sizlere tavsiyem sürekli kendinizi geliştirin. Ailenize, topluma, ülkemize, insanlığa faydalı olacak işler yapın ya da böyle işlerin yapılmasına vesile olun. Kesinlikle zamanınızı boşa geçirmeyin” dedi ve ekledi: “Mezun öğrencilerimizin Allah yollarını açık etsin.”

Açılış konuşmalarından sonra öğrencilerin hazırladıkları videolar izlendi ve mezunlara plaket takdim edildi.

Program pilav ikramı ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum