Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İKİSİ BİR ARADA

Çanakkale'ye yeni bir butik kafeye daha kazandırıldı.

25 Mart 2019 - 13:01

Limon Kafe Cumartesi günü Çarşı Caddesinde açıldı. Çanakkale Belediye Başkan Adayları Cumartesi günü Çarşı Caddesi’nde açılan Limon Cafe’nin açılışında bir araya geldiler.

Vahap ve Hilal Özüer çiftine ait olan  kafenin açılışına, Çanakkale Belediye Başkanı ve Adayı Ülgür Gökhan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Gökhan, AK Parti Belediye Başkan Adayı ile karşılıklı çay içerken fotoğraflarının çekilmesi ile ilgili olarak, “Biz önceden de karşılıklı çok çay içtik hiç bu kadar çekmemiştiniz” diye takıldı. Açılışta konuşan Başkan Gökhan, “Limonatayı yazın burada içeceğiz. Güzel esnafımız çoğaldıkça biz mutlu oluyoruz. Kentimiz zenginleşiyor. Allah razı olsun açandan. Hayırlı işler diliyorum” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider ise, “Hayırlı uğurlu olsun. Bu tip yerler özellikle el emeği olan yerler arttıkça Çanakkale’nin de marka değeri artacaktır” dedi.

Ardından dualar okunarak işletmenin açılışı yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum