Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HERKES ELBİRLİĞİYLE ÇALIŞTI, BEKLEME SÜRELERİ KISALDI, VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı tatili boyunca gece gündüz mesai yapan GESTAŞ personelleriyle kahvaltıda buluştu. Vali Tavlı, bayram tedbirlerinde emeği olan tüm kurumlara teşekkürlerini iletirken Gestaş personelleri için “Bayram boyunca yapılan hizmet takdire şayandı.” ifadelerini kullandı.

HERKES ELBİRLİĞİYLE ÇALIŞTI, BEKLEME SÜRELERİ KISALDI, VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI
24 Haziran 2019 - 11:35

 Gestaş personelleri, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın da yer aldığı kahvaltı programında bir araya geldi. Ramazan Bayramı tatili yoğunluğunu ek seferler ve saatsiz seferlerle, gece gündüz demeden özverili bir çalışmayla geride bırakan Gestaş personelleri, Genel Müdür Volkan Uslu ve Çanakkale Valisi ve şirket Yönetim Kurulu Orhan Tavlı’nın da yer aldığı teşekkür kahvaltısında buluştular. Bayram tedbirleri adı altında, Gestaş, ilçe kaymakamlıkları, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, belediyeler ve Tarihi Alan Başkanlığı’nın koordineli çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen uygulamalar, bayram yoğunluğunda deniz ulaşımını hızlandırırken Çanakkale şehir içi trafik sorununu da ortadan kaldırmıştı.

  “BAYRAM BOYUNCA YAPILAN HİZMET TAKDİRE ŞAYANDI”

Vali Orhan Tavlı, kahvaltı organizasyonunda yaptığı konuşmada; bayram tedbirlerinde emekleri olan tüm kurumlara ve canla başla mesai yapan Gestaş personellerine ve ailelerine teşekkürlerini iletti. Vali Tavlı, şu ifadeleri kullandı: “Gestaş yeni bir şirket. 13-14 yıllık bir geçmişe sahip. Ancak ben şunu görüyorum ki; Gestaş çalışanları şirketini sonuna kadar sahiplenmiş, sonuna kadar bir arada olmanızdan gurur duydum, siz de gurur duyun. Bir şirketi sahiplenmek, o şirketin mensubu hissedebilmek ve sevgiyle yaptığınız işe sahip çıkmak çok önemli. Özellikle bu Ramazan Bayramı’nda, öncesinde ve sonrasında alınan tedbirlerle, sizlerin emeği ile, kaptanından, iskeledeki operasyonda çalışan gişe personeline, çaycısına kadar herkes 7/24 hiç durmadan fedakarca çalıştı.

. Ramazan Bayramı’nda gerek Çanakkale’de ikamet eden vatandaşlarımızın karşıya geçişlerinde, diğer illerden gelip Ramazan Bayram’ında yakınlarına kavuşmak, bayramı onlarla kutlamak bayramı paylaşmak için seyahat eden tüm vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde sevdiklerine, yakınlarına ulaşması için üstün gayretle çalıştınız. Bu bayramda özellikle şunu müşahede ettik. Gerek Gestaş çalışanları, gerek kolluk mensupları, Emniyet, Jandarma, Sahil güvenlik dahil, belediyeler, kaymakamlıklar, işbirliği içerisinde, koordine içerisinde ‘Vatandaşlarımız rahat ve konforlu seyahat etsin’ çabasındaydı ve bekleme sürelerinin en aza indirecek şekilde tedbirler alındı. Bu tedbirler başarılı oldu. Özellikle Ramazan ayında ulaşımda sağladığımız hızlı geçiş ve özellikle personelimizin vatandaşımıza verdiği hizmetler, takdire şayandı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum