Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜL'CAN' BEKLİYOR, SÜRESİ KISITLI…

Edirne Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde Çalışan 34 yaşındaki Gülcan Geçmiş, doğuştan kronik karaciğer hastası olduğunu söyleyerek, Edirnelilere bir çağrıda bulundu. Bir ‘CAN’a yeniden hayat vermek için, bir kan örneği vererek yardımcı olmalarını istedi.

GÜL'CAN' BEKLİYOR, SÜRESİ KISITLI…
08 Ağustos 2019 - 12:35

Gülcan Geçmiş, karaciğerinde oluşan kitle nedeniyle çok acil olarak nakil olması gerektiğini söyleyerek, bağışta bulunmak isteyenlerin 17-52 yaş aralığında 0 ve B kan grubundaki kişilerin kendisi için donör olabileceğini açıkladı. Gülcan Geçmiş, ‘Bundan birkaç sene önce kronik karaciğer hastalığım oluştu. Edirne’de Gastroentroloji uzmanı hocam beni İstanbul’a yönlendirdi. Orada tetkiklerim yapıldı. Kronik karaciğer rahatsızlığımın iyi gittiğini herhangi bir sıkıntı vermediğini söylediler. 3 ayda bir kontrollere giderken bundan 2 ay önce bende kitle oluştu. Şuan çok acil nakil olmam gerektiğini söylediler. Kadavra sırasındayım. Mutlaka nakil olmam gerekiyor. Benim buradan öncelikle yakınlarıma, eşime dostuma, Edirne halkına ve herkese çağrım organ bağışında bulunsunlar. Ben çok mutlu olurum. Bir can vermek kadar güzel bir şey yok. Duyarlı olsunlar. Çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin. Yaşayan bilir. Rahatsızlığımın daha çok ilerlememesi gerekiyor. Karaciğer nakli çabuk olursa benim için daha iyi olacak. Şuanda kadavra listesindeyim. Bağışta bulunanların Edirne halkından olması gerekiyor’ dedi.

Buradan bütün Edirne halkına seslenen Geçmiş; ‘Çok kötü bir şey ancak beni yaşayan çok iyi anlar, Allah kimsenin başına vermesin. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a, Başkan yardımcılarına, müdürüm Özlem Takındı hanım’a, bütün belediye personeline  ve bütün Edirne halkına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sürem kısıtlı karaciğerlerde kitle bulunduğu için ilerlememesi gerekiyor, herhangi bir yere sıçramaması gerekiyor, her geçen gün benim için kayıp, bu yüzden inşallah en uygun doku bulunur ve naklimi olurum’ dedi.

Karaciğer nakli bekleyen Gülcan Geçmiş için 0542 339 52 07 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum