Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güç Birliği Platformu Yöneticileri Çanakkale Barosunu Ziyaret Etti

“ÇANAKKALE BAROSU ÖRNEK VE ÖNCÜDÜR”

Güç Birliği Platformu Yöneticileri Çanakkale Barosunu Ziyaret Etti
17 Ekim 2018 - 12:19

Çanakkale Güç Birliği Platformu, Çanakkale Barosu yeni yönetimini ziyaret etti. Çanakkale Barosu’nun örnek ve öncü bir baro olduğunu belirten Çanakkale Güç Birliği, Baroyla işbirliğinden mutluluk duyacaklarını belirtti.

Çanakkale Güç Birliği Platformu yöneticileri, genel kurulunu tamamlayan Çanakkale Barosu’nun yeni yönetim kuruluna ziyarette bulundu. Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ve yeni yönetim kurulu tarafından karşılanan Çanakkale Güç Birliği Platformu Çanakkale Barosu idari binasında kabul edildi.

ŞARLAN: TOPLUMA YÖNELİK ÇABALARDA KATKI SUNMAYA DEVAME DECEĞİZ

Genel Kurul sonrası Baro Başkanlığına seçilen Av. Bülent Şarlan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun çalışmalarını takdirle izlediklerini, topluma yönelik tarafsız, duyarlı ve üretken çalışmalarını desteklediğini belirtti. Çanakkale Baro Başkanı Av. Şarlan, Baronun bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile bundan sonraki hedefleri hakkında da bilgi verdi.

BAYRAM: “ÇANAKKALE BAROSUNUN ÇALIŞMALARI HAYRANLIK UYANDIRIYOR”

Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, yaptığı konuşmada “Çanakkale Barosu örnek ve öncü bir baro. 79 baro içinde çok özel bir yeri var. Sadece avukatlara değil, çocuklara, kadınlara, çevreye, canlılara, dezavantajlı kesimlere dokunan bir meslek birliği. Çanakkale Avukatlarının kabiliyet ve duyarlılıkları herkeste hayranlık uyandırmaktadır.” dedi.  Çanakkale Güç Birliği Başkanı Gökhan Bayram, bundan sonraki süreçte Çanakkale Barosu’yla ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirterek, yeni yönetim kurulunu kutladı.

ZİYARETTEN İŞBİRLİĞİ ÇIKTI

Bundan sonraki sosyal, kültürel faaliyetlerde proje ortaklığı yapma kararı alındı. Ziyarette Çanakkale Güç Birliği yöneticileri yaptıkları faaliyetleri anlattı. Danışma Kurulu Başkanı Halil Yavuz Kaya, Yaşlılar Komisyonu Başkanı Necla Demirutku, Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Işık, Çevre Komisyonu Başkanı Selma Başer Türk, Çocuk Komisyonu Başkanı Gülsen Alkan ve Prof. Dr. Doğan Perinçek çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Ziyaret çiçek takdimi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum