Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖNÜLLERİ YAPMAYA GELİYORUZ

“GÖNÜLLERİ YAPMAYA GELİYORUZ ” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan: “Vatandaşlarımızı başımıza taç yapmaya geliyoruz diyerek zaman, mekan ve saat gözetmeksizin ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

GÖNÜLLERİ YAPMAYA GELİYORUZ
08 Mart 2019 - 14:22

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken bu kapsamda ev ziyaretlerinde bulundu.

Bülent Erdoğan ve beraberindekiler Öztürk Ailesine ev ziyaretinde bulundu.  Mahalle sakinleri ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Bülent Erdoğan yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Gittikleri her ziyarette olumlu bir hava ile karşılaşan Bülent Erdoğan “Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu şehre olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşmalar yapan AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini gittiğimiz her ev ziyaretinde gerçekleştiriyoruz. Daha çok çalışacağız ve gayret göstereceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik yer, gönlü kazanılmadık Bigalı kalmayana dek "Durmak Yok Yola Devam" ” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum