Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKHAN BAYRAM, KADINLARLA İLGİLİ PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, Kepez’de Kadın Akademisi ve Kadın Meclisi kuracaklarını, İş’te Kadın Projeleriyle kadın istihdamını artıracaklarını belirterek, Kadın Dayanışma Merkezi’nin Türkiye’de ses getireceğini belirtti.

GÖKHAN BAYRAM, KADINLARLA İLGİLİ PROJELERİNİ PAYLAŞTI
15 Şubat 2019 - 13:15

Akademisyen, Kamu ve Yerel Yönetimler Uzmanı Bayram, Kepez’de kadınlar için planladıklarını kamuoyuyla paylaştı. Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı açıklamasında “Çanakkale’nin ilk kadın Milletvekili Zekiye Gülşen’in ismiyle Kadın Meclisi kuracağız. Burada kadınlar kente ve kadınlara yönelik fikirler üretip hayata geçirecekler. Öte yandan Türkiye’nin ilk kadın öğretmeni Gelibolulu Refet Angın ismiyle bir Kadın Akademisi’ni hayata geçirmek istiyoruz. Burada da kişisel gelişimden sanata, yemekten girişimciliğe birçok alanda uzmanlarca ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz” dedi.

EN FAZLA KADIN İSTİHDAMI KEPEZ’DE OLACAK

İşsizliğin ileri boyutta olduğuna, Kepezli kadınların çalışmak istediğine dikkat çeken Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, “Evim İşyerim” Projesi ile evde üretimi özendireceklerini belirtti. “Kadın Üretim Atölyesi” kurulacağını da kaydeden Bayram, “Girişimlerimiz ile kadın istihdamı belirgin ölçüde artacaktır.” açıklamasında bulundu.

“KEPEZ HANIMELİ KADINLAR KAHVESİ” ÖRNEK OLACAK

Bayram, “Kepezli Kadınlarımız için, kendilerinin görüşlerini alıp bilim insanlarımızla çalıştık. Kepez’e Kadın Dayanışma Merkezi kurma kararı aldık. Burada ücretsiz hukuki danışmanlık, ücretsiz psikolojik destek ve nakdi yardım sunulacak. Sosyal bir çalışma olarak “Kepez Hanımeli Kadınlar Kahvesi” ilk planda kuracağımız bir ünite olacak. İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi oluşturulması ve Kadın Derneklerine Destek Verilmesi önceliğimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum