Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİDER; "BASININ SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞTAY YAPMAMIZ GEREKİYOR"

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Çanakkale’de basın sektöründe çalışan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

10 Ocak 2019 - 13:43

Basın mensupları ile bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider; “Basının ne kadar önemli ve büyük bir sektör olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sayı ne kadar artarsa halkın doğru haber alma özgürlüğü de artacaktır. Basının nitelikli ve çok olmasından övünmeliyiz. Çanakkale bu açıdan diğer birçok ilden daha önde olduğunu görüyoruz. Umuyorum ki halkın doğru haber alma özgürlüğünde özveriyle çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyorum” dedi.

Çanakkale yerel basının sorunlarının çözümü için çalıştay yapılması gerektiğini belirten Belediye Başkan adayı Ayhan Gider; “Çanakkale yerel basının sorunları olduğunun farkındayız. Bu sorunları çözebilmek için 3-4 gün sürecek bir çalıştay düzenleyerek neler yapılmalı konusunda görüşmemiz gerekiyor. Çünkü basının sorunlarını en iyi bu sektörün temsilcileri olarak sizler biliyorsunuz. Bu sorunların çözümü için hep birlikte oturup konuşmalıyız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum