Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEYİKLİ MEVLÜT BAŞKANIMIZLA ŞAHLANACAK

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti teşkilatları ve Geyiklili vatandaşların yoğun ilgi ve katılmalarıyla birlikte “Geyikli Seçim Koordinasyon Merkezi” açılışını gerçekleştirdiler.

GEYİKLİ MEVLÜT BAŞKANIMIZLA ŞAHLANACAK
12 Mart 2019 - 12:09

Geyiklinin çok özel ve Türkiye’nin en tanınmış beldelerinden biri olduğunu söyleyen İskenderoğlu, “Eyvah Eyvah” filminin çekildiği yer diye sorulduğunda “Geyikli bizim gururumuz” sevdamız diyoruz vurgusu yaptı.

Geyikli’nin belediye hizmetleri açısından son beş yılı kayıp geçirdi. Yaşanan bu talihsiz trafik kazasının sonrasında emanetimizi almaya geldik. Geyikli; ömre ömür katacak bir beldedir diyen İskenderoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışındaki konuşmalarında şunlara yer verdi.

“Burası hizmetlerle, Mevlüt Başkanımızla, AK Parti ile şahlanacak bir belde. Bu güzel belde; tarih, turizm, tabiatın başkenti. Ancak sizlerin Mevlüt Başkanımıza ve dolayısı ile projelerine vereceğiniz destek ile Geyikli'yi marka bir belde yapmak istiyoruz. Belediyecilik bizim işimiz. Belediyecilik AK Parti’nin işi. Bizim yapacak çok işimiz var.

Ezine İlçemize 91 fabrika yapıyoruz. Bu fabrikalar boşuna yapılmıyor. Biz; istihdamı, turizmi, tarımı, Çanakkale’yi, Türkiye’yi ileriye götürecek bölgenin yıldızı yapacak projelere destek veriyoruz.

Kadınlar isterse her şeyi yapar. Hanımefendilerden ricamız, inandığımız değereler için, Mevlüt Başkanımızı Belediye Başkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti Hükümeti, beş yılda Avrupa’ya dünyanın en büyük asma köprüsünü yaptı. Geyikli’ye daha fazla hizmeti yapacak.“ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum