Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEMİ KOMUTANLARI VE ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığı tarafından, 1. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Açık Deniz Eğitimleri” kapsamında Çanakkale'ye gelen Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Albay Erol Küçük komutasındaki TCG Osmangazi ve TCG Cezayirli Hasan Paşa Komutanları ile öğrenciler, Çanakkale Belediyesini ziyaret etti.

22 Mayıs 2019 - 16:14

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Albay Erol Küçük, Öğrenci Alay Komutanı Deniz Albay Cenk Topuz, TCG Osmangazi Gemi Komutanı Deniz Albay Mustafa Avar, TCG Cezayirli Hasan Paşa Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Volkan Salih Eser ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini Başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili Avukat H. Erdal Gezen, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Ardından, Belediye Meclis Üyesi Emekli General Süleyman Canpolat da TCG Osmangazi Gemisi'ne iade-i ziyarette bulundu. Komutanlar ile birlikte gemiyi gezen Canpolat, yapılan eğitim ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum